Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 mar, 2019

Streama Djurgården – Skellefteå AIK: Se live stream & TV

SHL-slutspelet är nu igång på allvar. Detta innebär att du kommer kunna se massor av ishockey varje dag under några veckor. Här kan du få tips kring hur du ser Djurgårdens IF (DIF) – Skellefteå AIK (SAIK) live stream.

Utöver att visa dig vägen till live streaming online så kommer vi även visa vilka TV-kanaler som sänder Djurgården – Skellefteå AIK live.

Se till att få koll på hur sändningarna kommer att fungera under SM-slutspelet i ishockey 2018/2019. Vi gissar på att det är många svenskar som kommer ha stort intresse för matcherna.

Uppdatering: Djurgården vann sin match emot Skellefteå AIK. Nu har man gått vidare till semifinal. Du kan nu läsa mer om hur du kan sända Djurgården – Luleå live stream istället.

Streama hockey hos Bet365 & spela på odds i SHL

Sätt in pengar & börja streama sport live!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. 18+

Djurgården (DIF) – Skellefteå (SAIK) stream

Under slutspelet så kommer det finnas möjligheter att streama Djurgården – Skellefteå hos Cmore. Denna streamsida har under hela grundspelet valt att sända SHL matcher. Vilket nu de fortsätter med i slutskedet av ligan.

Det är inte bara Cmore som kommer att visa Djurgården – Skellefteå AIK stream online. Det kommer finnas ytterligare en sida som kan hjälpa dig. Denna sida är ingen mindre än bet365. En sajt som inte bara kommer kunna erbjuda live streaming, utan även några av nätets bästa odds på SHL.

Det är däremot viktigt att du noterar att det inte är möjligt att streama Djurgården – Skellefteå AIK hos bet365 om du befinner dig i Sverige. Bet365 har nämligen IP-blockerat alla datorer eller mobiltelefoner som finns inom Sveriges gränser.

Däremot om du är utanför Sverige så rekommenderar vi helt klart bet365 för att sända Djurgårdens IF – Skellefteå AIK stream. Något billigare knep att se matcherna från slutspelet finns inte om du vill hålla dig på rätt sida om lagen.

För att direkt kunna ta del av dessa ishockey streams så kan du ta del av våra tips här nedanför.

 • Skapa ett konto hos bet365
 • Sätt in 50 kr & spela på odds
 • Hitta din match
 • Se DIF – SAIK

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Stödlinjen.se | IP-blockeringar anpass

 • Gå till Cmore
 • Signa upp ett konto
 • Köp abonnemang
 • Sänd alla matcher i SHL online

Du kan även läsa mer om alla andra kvartsfinaler som kommer att spelas under SHL slutspelet. Du kan se övriga matcher här.

TV-kanaler

När det kommer till att se Skellefteå AIK – Djurgårdens IF på TV så är det även här Cmore som kommer vara till hjälp. Genom att ha tillgång till alla sportkanaler från Cmore så kommer du följa all ishockey som återstår.

Har du inte dessa TV-kanaler så kan du kontakta din TV-operatör. Där kan de hjälpa dig med att få fram de kanaler som du vill ha för att följa SHL-slutspelet.

Några av de kanaler som sänder Skellefteå – Djurgården på TV är Cmore Live, Cmore Sport, Sportkanalen m.fl.

Matcher & tider

En självklar förutsättning för att streama Skellefteå AIK – Djurgårdens IF är att du har koll på när matcherna spelas mellan lagen. Det bästa sättet för att göra detta är genom ett spelschema eller matchprogram. Här kan du se vilka datum och tider som gäller för dessa matcher.

 • Djurgården – SAIK: 23/3, 14:45
 • SAIK – Djurgården: 25/3, 19:00
 • Djurgården – SAIK: 27/3, 19:00
 • SAIK – Djurgården: 29/3: 19:00

Skulle dessa matcher inte vara avgjorda efter fyra spelade matcher så kommer vi uppdatera med mer matchtider och datum.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar