Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 17 sep, 2019

Streama HV 71 – Frölunda: Hitta bäst live stream på SHL

Nu är äntligen spelschemat för SHL 19/20 i full rullning. Här kommer vi att visa hur man går tillväga för att följa HV 71 – Frölunda via live stream och även framtida omgångar från SHL. Att hitta en live stream på hockey i hög kvalitet kan vara lite klurigt, främst med tanke på hur många bluffsidor som säger sig erbjuda live stream. Vill du hitta en stream på HV71 – Frölunda som är laglig och som håller hög kvalitet har du helt enkelt hittat rätt.

Frölunda åkte på storstryk (2-5) på hemmaplan i premiären mot Brynäs. Frågan är om de har hunnit återhämta sig lagom till kvällens bortamatch mot HV 71, ett annat lag som även dom hade en tuff premiär. Även om det är tidigt i årets grundserie ser vi säsong efter säsong hur det bara skiljer ett poäng i kriget om de sista slutspelsplatserna. Därför kan vi som tänkt följa matchen via live stream förvänta oss en tuff och jämn match mellan två lag som gärna skrinnar av banan med tre poäng.

HV 71 – Frölunda live stream direkt från SHL

Något som fullständigt tagit över sportmarknaden senaste åren är live streams. Rättigheterna för att sända sända SHL ligger på ungefär 500 miljoner kronor. Då kanske priset på ett sportabonnemang hos Cmore inte känns så saftigt i sammanhanget.

Men, det är fortfarande inte gratis att streama SHL 2019 och det är fortfarande en stor summa att lägga varje månad. För att streama HV 71 – Frölunda ikväll måste man helt enkelt punga ut för ett abonnemang, eller köpa matchen separat.

  • Matchstart: Ikväll 19:00 i Kinnarps Arena, Jönköping
  • Visas hos: Streama hockey i Sverige hos Cmore
  • Matchens hetaste tips: Över 5.5 mål i matchen till oddset 2.25 hos bet365

Streama hockey utanför Sveriges gränser

För dig som inte befinner dig i Sverige och vill se HV71 – Frölunda via live stream finns det möjlighet att se hockeyn direkt hos bet365. De erbjuder sina spelare massvis med streamad sport bara man följer tre enkla steg.

  • Skapa ett konto hos bet365
  • Gör en insättning på 50 kr
  • Klicka dig vidare till ”live streams” och välj den matchen som intresserar dig mest.

Notera att detta enbart fungerar utanför Sveriges gränser. Det är också ett krav att man har ett aktivt spel eller ett saldo på sitt spelkonto för att få tillgång till bet365 live streams. Att bara skapa ett konto gratis utan att göra en insättning och förvänta sig en gratis live stream funkar helt enkelt inte.

Frölunda favoriter i SHL

Många har hyllat Frölunda under försäsongen och det har varit mycket snack om att laget ser starkare ut än fjolårets trupp, som då vann SM-guld. Ett mycket märkligt påstående då backsidan inte alls håller samma kvalitet denna säsongen samt att målvaktssidan ser relativt svag ut. Tittar vi på vad det var som gjorde att Frölunda förlorade premiären mot Brynäs var just det defensiva spelet som var akilleshälen i Scandinavium.

Sedan har man alldeles för många bra forwards i truppen, vilket kommer leda till att spelare som förväntar sig mycket speltid får se andra spelare gå före. Det leder till frustration hos vissa som i sin tur mynnar ut i egoistiska beslut på isen.

HV 71 däremot känns aldrig som favoriter, men det har alltid varit ett lag som håller hög klass i SHL. Hur det blir denna säsongen återstår att se, HV har inte direkt imponerat såhär långt. Detta är som sagt bara början av en lång och spännande hockeysäsong.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar