Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 12 sep, 2017

Djurgårdens IF – Färjestads BK: Live stream på genrepet

Om bara fyra dagar drar SHL igång. Detta är sista genrepet för båda lagen och sista chansen att finslipa på detaljerna. Djurgården mot Färjestad går att streama live och hur man ser matchen via live stream visar vi. Det går enkelt och snabbt att komma igång med en bra live stream.

Djurgården har haft en överlag bra försäsong där man bland annat slagit Brynäs och Linköping. Två lag som tippas hamna högt i SHL. Färjestad har likaså stått för bra prestationer där man slog Frölunda i debutmatchen för säsongen och sedan även Örebro.

Detta väntas bli en intressant match att streama så se till att starta upp din stream tills ikväll. Det tar bara ett par minuter innan man har tillgång till att streama SHL live och matchen mellan Djurgården – Färjestad.

Djurgården mot Färjestad i SHL

Streama hockeymatchen mellan Djurgården – Färjestad direkt

För att kunna streama hockey i Sverige krävs det att man har ett konto på Cmore. Om man nu vill se SHL och Hockeyallsvenskan. När man har ett konto väljer man deras sportpaket för att kunna live streama matchen.

Man får som sagt även tillgång till att se hela SHL-säsongen via live stream. Så det finns massvis av hockey och annan sport att streama. När man väljer en seriös streamingleverantör som inte är har man givetvis förväntningar.

Streamingtjänsten lever upp till förväntningarna med råge. Man får en bra sändning med bra svenska sportkommentatorer, hög kvalitet på bilden och en proffsig studio med experter som analyserar. Det är helt enkelt värt priset man betalar för en kvalitetsstream.

Matchen mellan Djurgården – Färjestad kommer att bli ett spännande möte. Det är två lag som verkligen vill putsa på detaljerna och få sitt spel att stämma ordentligt innan premiären den 16 september. På lördag 15:15 släpps den första pucken för SHL-säsongen.

Vi har gjort en stor ranking på lagen i SHL och enligt den så kommer varken Djurgården eller Färjestad vara kandidater till en serieseger. Men säsongen har inte börjat ännu och såhär långt kan Djurgården bli lite av en överraskning.

De har inte riktigt de individuellt skickliga spelarna som kan mätas med andra lag men får de ihop laget på ett riktigt bra sätt kan det ta Djurgården långt. Men mycket ska stämma för att det scenariot ska bli verklighet. Samma gäller egentligen Färjestad, men lika övertygande har de inte varit under försäsongen.

Djurgården gör mål mot Färjestad

Premiär SHL

De första fem matcherna i den första omgången av SHL spelas under lördagen 16 september. Sedan spelas de två resterande matcherna veckan efter på torsdag 19 september.

Sedan fortsätter säsongen på löpande förutom en del uppehåll för bland annat Vinter OS 2018 i Sydkorea. Det är en spännande säsong och som alltid en hel del nya spelare att bekanta sig med under de inledande omgångarna.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar