Djurgården - Skellefteå live stream
NYHETER

Skellefteå reser till huvudstaden för att möta Djurgården. Vi bidrar med en live stream på matchen. 

Topp-sex möte ikväll och kvällens bästa match att följa via live stream. I vår artikel kommer vi visa hur du snabbt hittar en live stream på Djurgården – Skellefteå. Genom två enkla steg kommer du att kunna se hela SHL direkt via live stream.

Kan Skellefteå fortsätta på den inslagna vägen och plocka med sig tre poäng mot ett starkt Djurgården?

Vad vi tror om matchen och vägen till marknadens bästa live stream på Skellefteå – Djurgården hittar du längre ner i texten.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Djurgården – Skellefteå live stream

Det är Cmore som äger rättigheterna för att sända SHL och Djurgården – Skellefteå genom live stream. Och även där du hittar de största sportligorna i Sverige att streama live. Att starta upp en live stream på SHL går på under fem minuter och givetvis håller sändingarna full HD-kvalitet.

  • Nedsläpp: 17 oktober kl. 19:00
  • Spelplats: Hovet, Stockholm
  • Sänds via: Cmore hockey

Skapa först ett konto hos streamingtjänsten, om du inte redan har ett, och välj sedan till deras sportpaket. Det är alltså inte gratis live stream på Djurgården – Skellefteå. När det sedan är gjort är det bara att luta sig tillbaka och njuta av alla SHL streams.

Svårare än så är det inte att hitta en riktigt bra live stream på Djurgården mot Skellefteå. Sedan har du även fördelen att samtliga omgångar, inklusive slutspelet, visas hos streamingtjänsten.

Matchen mellan Djurgården – Skellefteå kommer bli oerhört spännande att se via stream online. Det är två lag som satsar hårt på att vinna titlar varje säsong och kommer garanterat bjuda på väldigt sevärd ishockey.

Skellefteå i storform

Skellefteå hade en liten svacka på ett par matcher men verkar ha fått ordning på sitt spel. Laget har vunnit fyra av deras fem senaste matcher och tagit 12 av 15 möjliga poäng. Skellefteå återfinns innan match på en tredjeplats i tabellen men en vinst kan innebära att de kliver upp en placering.

Djurgården har inte direkt övertygat sett över de fem senaste matcherna. Det har blivit åtta poäng av 15 möjliga och laget befinner sig på en sjätteplats i tabellen. Men värt att notera är att Djurgården är seriens näst starkaste lag på hemmaplan.

Å andra sidan har Skellefteås bortaspel varit övertygande då norrbottningarna vunnit tre av fem utanför Skellefteå Kraft Arena. Av allt att döma kommer det att bli ett otroligt spännande möte att se fram emot.

Vi tror att Skellefteås starka formkurva kommer fortsätta rakt upp. Joakim Lindström har varit het och siktar mot toppen av poängligan. Andra spelare som exempelvis Andreas Wingerli går för sitt riktigt stora genombrott i SHL. En annan spelare som producerat riktigt bra offensivt såhär långt är Oscar Möller.

Så starta upp en live stream och luta er tillbaka. Detta kommer bli en grym match att följa via live stream.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se