Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 26 okt, 2017

Brynäs – Färjestad: Live stream från SHL

Brynäs gästas av Färjestad ikväll i en match som går utmärkt att följa via live stream. Brynäs IF vann senast övertygande borta mot Frölunda och förhoppningsvis fortsätter det i den riktningen. Färjestad står fortfarande som serieledare så räkna med en riktigt spännande match att följa via live stream.

Det går väldigt smidigt att starta upp en live stream på SHL och i denna artikeln tänkte vi gå igenom exakt hur man går tillväga. Läs mer om du vill hitta en live stream på Brynäs IF – Färjestads BK direkt enkelt och smidigt.

Brynäs under uppvärmning mot Färjestad i SHL

  • Nedsläpp: Ikväll 19:00
  • Spelplats: Gavlerinken Arena, Gävle
  • Visas hos: Cmore sport

Live stream på Brynäs IF – Färjestad BK

Såhär går det till för att starta en live stream på SHL och matchen mellan Brynäs – Färjestad. Först krävs det att man kostnadsfritt skapar ett konto hos Cmore. Sedan behöver man välja till deras sportprenumeration för att få tillgång till den streamad sport som streamingtjänsten erbjuder.

Det är något som kostar pengar så att streama Brynäs IF – Färjestad BK är inte . När man tagit del av sportprenumerationen kan man se samtliga omgångar från SHL:s grundserie och slutspel på samma ställe. Det är alltså inte bara matchen mellan Brynäs – Färjestad som går att streama.

Det finns många fördelar med att välja en seriös streamingtjänst. Man får alltid bra kvalitet i bild, ljud och allt runtomkring streamen. Man kan dessutom räkna med att streamen håller de förväntningarna man har.

Vi på sportal rekommenderar enbart live streams på SHL som vi själva testat och vet håller hög kvalitet. Därför kan man alltid känna sig trygg med något som vi rekommenderar. Se till att komma igång redan ikväll för att inte missa fler omgångar av Sveriges bästa hockeyliga.

Brynäs firar mål i SHL

Om matchen

Vi tror att Brynäs kommer bygga vidare på det spelet man visade upp senast mot Frölunda. De spelade tight defensivt och tog tillvara på de chanser de fick offensivt. För första gången denna säsongen i SHL fick vi se ett Brynäs som tog smarta beslut genom en hel hockeymatch.

Klarar de av att hålla den nivån så kommer Färjestad få det riktigt tufft. De har visserligen visat sig vara ett av ligans hetaste lag men att möta Brynäs i Gavlerinken är svårt. Vi som följer matchen via live stream kan väntas oss en match som kommer bjuda på en hel del dramatik och hög fart. Missa inte Brynäs mot Färjestad ikväll!

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar