Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 22 okt, 2020

Streama Celtic – AC Milan: Live stream & TV

Celtic AC Milan live stream

  • Celtic ligger tvåa i Premiership, efter tio spelade omgångar.
  • AC Milan toppar Serie A, efter att ha vunnit sina fyra första matcher.
  • Zlatan Ibrahimovic kommer att spela från start för de rödsvarta, om man ska tro rapporterna från Italien.
Vad Celtic – AC Milan, Grupp H i Europa League
Var Celtic Park, Rangers
När Onsdag 21 oktober, 21:00
Live stream Streama Cetlic – AC Milan

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Det lär vara hett eftertraktat att hitta en Celtic – AC Milan live stream, för att se när lagen möts i Europa League under torsdagskvällen. Här visar vi er hur ni gör för att se matchen online på nätet. Häng med och hitta din live stream till mötet.

Streama Celtic – AC Milan online

Många människor lär vilja live streama Celtic – AC Milan online på nätet, då lagen spelar Europa League mot varandra på torsdag kväll. Matchen spelas på Celtic Park, och vi väntar oss att många kommer att vilja titta på mötet.

Genom att följa våra instruktioner kan du enkelt hitta en direktsändning av matchen. Du är bara några enkla knapptryck ifrån att ha en direktsändning av matchen framför dig.

Celtic – AC Milan live stream

Hur gör man då för att hitta en Celtic – AC Milan live stream? Jo, man behöver faktiskt bara ta några enkla steg för att hitta en sändning av matchen. Det är enklare än vad man kan tro att se matchen via stream. Du kan hitta en fotboll stream av matchen på Dplay.

Discovery äger rättigheterna till att visa Europa League-matcherna, och de sänder bland annat ut matcherna på sin onlinetjänst Dplay. Med ett konto där, och abonnemanget Dplay Total, kan du se alla matcher från turneringen. Skapa ditt konto och köp abonnemang, så kan du streama Celtic – AC Milan live.

Det går att se matchen från valfri plattform. Se stormötet via mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla över sändningen till TV-skärmen, om du känner för det.

  1. Gå till dplay.se
  2. Skapa ett konto
  3. Streama Celtic – AC Milan

Titta på Celtic – AC Milan på TV

Vilken TV-kanal visar Celtic – AC Milan? Det är Kanal 9 som kommer att TV-sända matchen. Har du den i ditt utbud kan du bekvämt se matchen på TV.

Saknar du Kanal 9 men ändå vill se matchen på TV rekommenderar vi dig att koppla din Celtic – AC Milan stream från valfri enhet till TV-skärmen. För att göra det behöver du en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

  • TV: Kanal 9
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

AC Milan har inlett säsongen på bästa möjliga sätt. Fyra segrar i Serie A, där den senaste kom mot lokalrivalen Inter. I kvalet till Europa League har man fått kämpa hårdare, men nu är man framme.

Celtic ligger tvåa i skotska Premiership, bakom Rangers, men mycket tyder på att man hinner passera konkurrenten innan säsongen är över. Celtic är fortfarande väldigt dominant i skotska ligan, även om klubben inte är alls lika framstående i Europa som man var för ett antal år sedan.

Zlatan Ibrahimovic kommer enligt alla förhandsrapporter att spela från start för AC Milan, som vanligt.

Speltips på fotboll

EM
Läs om fotbolls-EM och matchen mellan Ungern mot Schweiz som sparkar igång på lördag klockan 15:00. Speltips, odds & startelvor.
14 juni, 2024
österrike frankrike speltips stream
EM
Stjärnfyllda Frankrike kliver in i EM, då man ställs emot Österrike i sin öppningsmatch. Läs allt inför mötet här!
14 juni, 2024
belgien slovakien speltips stream
EM
Belgien ställs emot Slovakien i första gruppspelsomgången av EM 2024. Här finner ni allt inför matchen!
14 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1707 Artiklar