Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 maj, 2021

Streama Manchester City – Chelsea: Se live stream & TV (29/5)

Streama Manchester City – Chelsea: Se live stream & TV (29/5)

Det är dags för årets upplaga av Champions League final 2021. Här kommer vi att se när Chelsea – Man City drabbas samman. Många kommer naturligtvis vilja ha möjlighet att se Chelsea – Manchester City stream.

Matchen kommer vara direktavgörande om vilket engelsk lag som kommer att ta hem titeln för Champions League 2021. Dessa två klubbar brukar ofta spela mot varandra. Vilket leder till att vi har mycket att gå på inför matchen.

Här kommer du främst kunna läsa om hur du kan streama Man City – Chelsea. Vi visar nämligen vart matchen sänds på både live stream och på TV i Sverige.

Se fotboll från heta ligor i Europa!

Streama hos Bet365!

Vad: Manchester City – Chelsea FC, Champions League final
Avspark: Den 29/5, kl. 21:00
Vart: Estádio do Dragão, Portugal
Live stream: Viaplay
TV: TV6, Viasat Premium, Viasat Ultra
Speltips: Manchester City vinner finalen (1.92 hos Unibet)

Vi har hittat våra odds inne hos Unibet Sverige. Det är en sida som hela tiden håller mycket hög nivå på sina odds. Samtidigt som man har stort fokus på att erbjuda enkelt och snabbt spelande inom betting.

Man City – Chelsea stream

Den sida som alltid visar matcher från Champions League i Sverige är inga mindre än Viaplay. Denna streamsida har alla de rättigheter som krävs för att kunna visa finalen mellan Manchester City – Chelsea via live stream.

För att få tillgång till deras live streams så behöver du först ha ett konto på deras hemsida. Det är gratis att skapa ett konto. Det är däremot inte gratis att få tillgång till alla de sändningar som erbjuds av Viaplay. För att få tillgång till deras Champions League streams så behöver du köpa till ett abonnemang. Du hittar massor av info om deras olika paket väl inne hos Viaplay.

Det är idag många i Sverige som redan har ett konto hos Viaplay. Det är det som krävs för att kunna se tidigare matcher från Champions League. Det är även ett mycket bra knep för att även se fotboll från t.ex. Bundesliga och Premier League.

Vi kan verkligen rekommendera dig att skapa ett konto för att kunna streama Champions League finalen. Det räknas som en av de allra hetaste matcherna som spelas under en säsong. Man skulle kunna kalla det för Europas motsvarighet till Superbowl.

Ta hjälp av stegen nedanför för att kunna direkt få tillgång till alla Champions League streams. De stegen är till för dig som vill specifikt kunna se final i Champions League mellan Chelsea – Manchester City.

  • Besök Viaplay
  • Skapa ett konto helt gratis
  • Välj & köp ett abonnemang
  • Hitta din live stream
  • Se Man City – Chelsea live

Se CL-final på TV

Självklart kommer det även vara möjligt att se Champions League final mellan Man City – Chelsea på TV. Matchen kommer att sändas på TV6. Det är en kanal som redan ingår i många kanalpaket som säljs för din TV. Det innebär att många i Sverige redan har tillgång till den TV-kanal som sänder CL-finalen 2021.

Det kommer även vara möjligt att sända CL-finalen på andra TV-kanaler som drivs av Viasat. Det kommer vara möjligt att även se Chelsea – Man City på Viasat Premium och Viasat Ultra. Dessa kanaler är till för dig som vill se matchen i full HD.

  • TV-kanal: TV6, Viasat Ultra, Viasat Premium
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Andra nyheter

os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
15 maj, 2024
os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
14 maj, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar