Streama Örebro SK - Kalmar FF: Live stream till Allsvenskan

Örebro Kalmar stream

Örebro SK möter Kalmar FF på Behrn Arena, och KFF ska försöka hämta poäng i bottenstriden. Läs det viktigaste inför matchen, och information om hur du gör för att streama den.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll och spela på Allsvenskan på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Örebro SK – Kalmar FF live

Du kan streama Örebro – Kalmar FF med hjälp av ett konto på Dplay, då Dplay visar alla matcher från Allsvenskan. Du kan med ett Dplay-konto alltså även se Helsingborg – IFK Göteborg live, till exempel. Sätt dig ned lugnt i Tv-soffan, luta dig tillbaka och titta på matchen på din dator, mobil eller surfplatta.

Det är nämligen så att du kan streama fotboll från Dplay med alla plattformar, vilket gör att du kan se fotboll var du än är så länge du har åtminstone din mobiltelefon med dig.

När du ser din match kan du pausa, spola tillbaka och leka lite hur du vill med spelaren. Se matchen i efterhand eller hoppa dig tillbaka för att titta i efterhand – det enda som saknas är att titta i förväg. Det, och att det skulle vara helt .

  • Match: Örebro – Kalmar FF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag 8 november 14:30
  • Arena: Behrn Arena, Örebro
  • Stream: Dplay

Streama Allsvenskan

Titta på Örebro – Kalmar på TV

Att se Örebro – Kalmar på TV-sändning är inte möjligt, då det inte finns någon kanal som sänder matchen på TV.

Istället får du se till att skaffa ett Dplay-konto, och därifrån koppla din sändning från mobil, dator eller surfplatta. Det kräver att du har en Chromecast, Apple TV eller HDMI-kabel. Det förutsätter givetvis att du har ett Dplay-konto också, så att du har någonstans att streama matchen ifrån.

Inför matchen

Kalmar FF har en riktigt tung säsong i bagaget. En gång i tiden kom Nanne Bergstrand in i klubben, tog dem upp till Allsvenskan och lämnade sedan för storklubben Helsingborgs IF. Några år senare återvände han till KFF, tog upp dem till Allsvenskan en gång till för att sedan vinna SM-guld.

Den gamle tränarräven har sedan återvänt för en tredje och fjärde sejour, som han nu är inne på. Det vore tråkigt om han slöt cirkeln genom att åka ur med laget, och detta är en match där KFF kommer att gå för tre viktiga poäng mot ett Örebro utan någonting att spela för.

Speltips

Spanien – Norge, 25/3: Speltips & stream
Spanien - Norge, 25/3: Speltips & stream
Det bör bli en parkpromenad för Spanien när de gästas av Norge. Se vårt speltips, som landar på dubbla pengar i odds.
24 mars, 2023 | Katten Jansson
Kroatien – Wales, 25/3: Speltips & stream
Kroatien - Wales, 25/3: Speltips & stream
Något målkalas bör vi inte se när Kroatien och Wales möts i EM-kvalet. Ta del av vårt speltips, till ett bra odds, samt hur du kan streama landskampen.
24 mars, 2023 | Katten Jansson
Frankrike – Holland, 24/3: Speltips & stream
Frankrike - Holland, 24/3: Speltips & stream
Intressant öppning i EM-kvalet då Frankrike och Holland drabbas samman. Vi går igenom odds, streaming och bjuder på ett speltips i landskampen.
23 mars, 2023 | Katten Jansson