Streama Helsingborg - IFK Göteborg: Se matchen via live stream

Är du intresserad av att streama Helsingborg – Göteborg? Vi visar er hur ni gör för att titta på matchen via live stream eller TV.

Omgång 20 av Allsvenskan ska precis till att rundas av, och en av de återstående matcherna är den mellan Helsingborgs IF och IFK Göteborg. Lagen möts på Olympia under måndagskvällen, och givetvis kommer intresset för att se matchen att vara stort.

Denna artikel ägnar vi åt att visa hur ni bär er åt för att se denna heta allsvenska match online på internet.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll och spela på Allsvenskan på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Helsingborg – IFK Göteborg

Det är rätt enkelt att titta på Helsingborg – IFK Göteborg via live stream online. Det du behöver göra för att kolla på matchen via liveström på internet är att skaffa ett konto på CMore.

Med ett CMore-konto och abonnemanget CMore Mycket Sport kan du titta på matcher från allsvenskan, däribland se Helsingborg – Göteborg. Skaffa ditt konto och se matchen direkt från dator, mobil eller surfplatta.

Kvaliteten på sändningen är mycket bra, både när det gäller bild och ljud och kommentatorer.

Abonnemanget kostar 199 kronor per månad, och i och med att det går att titta på fler strömmar samtidigt kan du dela konto med en vän och därigenom bara behöva stå för halva kostnaden.

  • 1. Gå in på CMore
  • 2. Skapa ett konto och välj ett abonnemang
  • 3. Titta på Helsingborg – IFK Göteborg via live stream

Titta på Helsingborg – Göteborg på TV

Om du ska titta på Helsingborg – Göteborg på TV får du ratta dig fram till Sportkanalen, då det är den kanal som sänder matchen direkt på nätet.

Avspark är 19:00 men sändningen drar i vanlig ordning igång 10 minuter före själva matchen.

  • TV-kanal: Sportkanalen
  • Sändningsstart: 18:50

Speltips till matcher i Allsvenskan

Inför matchen

Helsingborg har en tuff tid bakom sig, medan IFK Göteborg inte förlorat en match på ett bra tag. Nu har Blåvitt dessutom förstärkts av två oerhört kvalitativa yttrar i form av Hosam Aiesh och Tobias Sana, och man är favoriter att vinna den här matchen.

Vill ni läsa mer inför mötet kan ni ta del av vårt speltips till Helsingborg – Göteborg, där vi även bifogat troliga startelvor.