Streama IFK Göteborg – Häcken: Se live stream & TV (8/5)

Vi har kommit fram till ett derby i Göteborg mellan IFK Göteborg och BK Häcken. Intressant möte mellan två formsvaga lag. Vem ska vinna slaget om staden? Se matchen via live stream för att få reda på svaret!

IFK Göteborg är den gamla storebrodern som haft hög konkurrens om att vara det bästa laget i staden genom åren. GAIS, Örgryte IS, och BK Häcken har varit stora utmanare. På senare år har BK Häcken visat sig vara bättre klubb – rent sportsligt.

Vi visar här hur du kan se IFK Göteborg – Häcken stream från Allsvenskan. Du kan läsa våra råd här nedanför för att börja streama fotboll i Allsvenskan på nätet.

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av heta ligor hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: IFK Göteborg – BK Häcken, Allsvenskan
Avspark: Den 8/5, kl. 15:00
Vart: Ullevi
Live stream: > Se Allsvenskan live streams
TV: DiscoveryPlus
Speltips: IFK Göteborg vinner (2.90 hos Unibet)

 

Vi har hämtat våra odds från Unibet Sverige. Det är en sida som alltid håller hög nivå på betting. De har väldigt smidiga betalningsmetoder – det är en odds sida med Swish till exempel. Det finns många anledningar till att välja att spela hos Unibet.

IFK Göteborg – Häcken stream

Detta göteborgsderby mellan IFK Göteborg – BK Häcken kommer att sändas via live streaming hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa Allsvenskan streams under hela säsongen 2021.

Du kommer att kunna bli medlem hos DiscoveryPlus helt gratis. Det är däremot inte fritt för dig att börja streama IFK Göteborg – Häcken. För att göra det så krävs det att du köper till ett abonnemang. Du kan läsa mer om alla sportpaket som låser upp IFK Göteborg – Häcken stream inne hos streamingsidan.

Om du befinner dig utanför Sverige så är det möjligt att se Allsvenskan hos Bet365 live streaming. Då kan du se IFK Göteborg – Häcken live stream för en billigare peng. Detta gäller som sagt endast utanför Sverige. Det är en IP-blockering som ligger inne för dessa sändningar.

Du följer enkelt våra steg för att börja se fotboll med DiscoveryPlus. Du kommer igång på bara några få minuter.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa ett konto gratis
  3. Välj ett sportabonnemang
  4. Hitta din live stream
  5. Se IFK Göteborg – Häcken

Se matchen på TV

Det finns ingen TV-kanal som kommer sända IFK Göteborg – BK Häcken. Det går inte att se matchen på TV. Istället så är man tvungen att använda sig av live streaming.

Det betyder inte att du måste se matchen i din mobil eller dator. Du kan enkelt kopiera din skärm från mobil/PC till din TV. Det kan du göra med en HDMI-sladd, ChromeCast eller om du äger en Apple-TV.

Det är ganska ovanligt att det inte går att se stora matchen som t.ex. IFK Göteborg – Häcken på TV. Det är kanske det som är framtiden när allt fler väljer att använda sig av live streams istället för att se fotboll på TV.

 

  • TV-kanal: Ingen
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Relaterade nyheter

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman