Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 okt, 2018

Streama GIF Sundsvall – Kalmar FF: Se matchen via live stream

GIF Sundsvall tar emot Kalmar FF på Norrporten Arena, i den sista allsvenska matchen innan landslagsuppehållet. Läs allt inför matchen här, från startelvor till live stream.

Streama GIF Sundsvall – Kalmar FF

För att titta på GIF Sundsvall – Kalmar FF live behöver du streamingtjänsten CMore, då det är de som visar Allsvenskan i Sverige. Skaffa ett konto på sidan och se matchen direkt.

Med ditt CMore-konto kan du alltså streama GIF Sundsvall – Kalmar FF live, men du kan pausa och kolla på matchen med dröjsmål eller se drabbningen helt i efterhand, då sidan sparar möjligheten att se matchen i några timmar efter slutsignalen.

Skapa ditt konto, se din GIF Sundsvall – Kalmar FF live stream och njut av vad du tittar på. Allt sänds direkt, och det är möjligt att titta från vilken plattform du vill. Mobil, dator, surfplatta – det ena går bättre än det andra att visa matchen på.

  • Match: GIF Sundsvall – Kalmar FF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 8 oktober, 19:00
  • Arena: Idrottsparken, Sundsvall
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Trolig laguppställning. GIF Sundsvall

Eskelinen
Moros – Björkander – Moreno
Tamimi – Batanero – O. Berg – D. Olsson
M. Sema – Hallenius – Wilson

Skador: Chidi Dauda Omeje
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Kalmar FF

Hägg
Dyrestam – V. Elm – Agardius – Stenmark
Romário – Hellborg – Fröling
Hiago – P. Diouf – Söderqvist

Skador: Filip Sachpekidis, Jaja
Avstängnignar: Rasmus Elm

Stark säsong av Sundsvall

GIF Sundsvall har varit en positiv överraskning i Allsvenskan 2018. Laget har imponerat med sitt spanskinfluerade spelsätt, där spelare som David Batanero och Linus Hallenius fått sina stora allsvenska genombrott.

Kalmars säsong har varit något av en besvikelse, men ändå acceptabel. Smålandslaget avslutade förra säsongen mycket starkt sedan den legendariske tränaren Nanne Bergstrand gick in och styrde skutan i land. Förhoppningarna var sedan stora på årets säsong, och det blev en hyfsad start. Sedan började resultaten att vackla och så även Nanne Bergstrand. Tränaren drabbades av utmattningssyndrom, och i juli blev han sjukskriven.

I mitten av september började Bergstrand sin väg tillbaka mot tränarbänken, men först genom att jobba deltid som scout. Just nu håller han alltså på att scoutar spelare inför kommande säsong, då han förhoppningsvis kommer att kunna kliva tillbaka som huvudtränare. För tillfället är det Henrik Rydström som tränar laget.

Både Kalmar och Sundsvall härvar i mitten av tabellen, utan vare sig chans på Europaplatser eller rimlig risk att dras in i bottenstriden.

Speltips

Kalmar FF har en mycket tuff period bakom sig, och senast laget vann en fotbollsmatch var i mitten av augusti. Därefter har man kryssat tre matcher och förlorat fyra, varav en var i Svenska Cupen mot Assyriska IK från Division 2. Till dagens match saknar man dessutom otroligt viktige Rasmus Elm.

GIF Sundsvall har en fin formkurva i bagaget. Laget har tagit 11 poäng på de 6 senaste matcherna, vilket är ett starkt poängsnitt. Senast lyckades man kryssa borta mot regerande mästarna Malmö FF.

Vi tycker att den raka 1:an betalar bra här, vilken vi finner till hela 1.95 gånger pengarna på Bet365. Det blir vårt spel på denna match.

  • Tips: GIF Sundsvall vinner
  • Odds: 1.95 på Bet365

Har du lyssnat på vår nya fotbollspodcast med fotbollsdokumentärer? Gå in och hör vår podd om den brasilianske målvakten Moacir Barbosa och den store talangen Antonio Cassanos liv och karriär!

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar