Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 sep, 2023

Streama AIK – Djurgården live (24/9): Live stream & TV

aik dif stream tv

AIK och Djurgården möts i ett hett Stockholmsderby på söndag eftermiddag. Se hur ni kan streama AIK – Djurgården live 24/9, och var den visas på TV.

Bara sju omgångar återstår av Allsvenskan, och nu börjar placeringarna så smått sätta sig. Djurgården hoppas kunna sluta minst fyra, där man ligger just nu, medan AIK placerar sig precis ovanför kvalplatsen och givetvis håller tummarna för att man ska ta sig ur bottenstriden.

Många lär vilja live streama AIK – Djurgården online, eller titta på matchen på TV. Här visar vi er hur ni kan se matchen direktsänt på nätet eller på TV.

Vad: AIK – Djurgården, Allsvenskan
Avspark: Den 24 september, kl. 15:00
Vart: Friends Arena, Stockholm
Live stream: > Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 1
Speltips: > AIK – Djurgården speltips

Streama fotboll i Sverige

Se matcher direktsänt hos Bet365

Streaming kräver finansierat spelkonto hos Bet365 Sverige, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

AIK – Djurgården stream

Det är rätt enkelt att finna en AIK – Djurgården live stream att titta på direktsänt på nätet, och det enda ni behöver göra för att titta på matchen online är att skapa ett konto hos Discovery Plus och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går att ha i gång er AIK – Djurgårdens IF stream via mobil, dator såväl som från surfplatta. Har ni dessutom en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande så kan ni koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni kommer att bli helnöjda med att streama AIK – Djurgården live. Bilden, ljudet och kommentatorerna till sändningen håller hög klass.

  1. Gå till Discovery Plus
  2. Registrera ett konto gratis
  3. Välj ett abonnemang
  4. Gå vidare till alla fotboll streams
  5. Börja streama AIK – Djurgården online!

Se AIK – Djurgården på TV

AIK – Djurgården kommer att TV-sändas, och den kanal som visar matchen är Discovery+ Extra 1. Har ni den i ert utbud så kan ni titta på matchen på TV.

Sändningen drar i gång redan 14:30, det vill säga en halvtimme innan avspark. Matchen sparkar sedan i gång prick vid 15:00.

Saknar ni Discovery+ Extra 1 men ändå vill titta på matchen på TV så finns det en lösning på det. Då kan ni koppla över er stream av matchen från valfri enhet till TV-skärmen med hjälp av exempelvis en Chromecast.

  • Kanal: Discovery+ Extra 1
  • Sändningsstart: 14:30
  • Avspark: 15:00
  • HD: Ja

Inför Stockholmsderbyt

AIK har legat i bottenträsket säsongen igenom, och inför ödesmatchen mot Degerfors i förra omgången så var man nästjumbo. Men man slog Degerfors, och kunde avancera upp till säker mark. Men man har knappast några stora marginaler nedåt, och det är viktigt att man fortsätter att plocka poäng för att inte halka ner under något av strecken igen.

Djurgården har knappast gjort någon fantastisk säsong, men man har i alla fall undvikit bottenstriden. I stället placerar man sig lite bakom topptrion, på en fjärde plats. Det är nog just den fjärdeplatsen man kommer att få nöja sig med när säsongen summeras, för det blir svårt att ta igen poängen upp till Malmö, Elfsborg eller Häcken.

Djurgården har i regel riktigt svårt för derbyn, men man vann mot AIK i mötet i våras. Nu hoppas man givetvis på att kunna upprepa den succén.

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
12 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
05 juni, 2024
em
Se vilka spelare som är uttagna till landslagstrupperna till EM 2024 i fotboll. Vi ger trupper för England, Frankrike, Italien, Tyskland, Spanien m.m.
05 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar