Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 18 aug, 2017

IFK Göteborg – BK Häcken: Live stream på Allsvenskan

Äntligen ett derby som många supportar i både Göteborg och Häcken längtat efter. Får du inte plats på Gamla Ullevi finns det bra möjligheter att se mötet via live stream. Senast spelade Häcken ut IFK Göteborg och vann med 4–0. Nu är det dags för revansch så förvänta dig ett härligt möte att följa via stream online.

Vi visar dig hur du snabbast möjligast kommer igång med en live stream av hög kvalitet på matchen mellan IFK Göteborg – BK Häcken. När man väl startat upp sin live stream kan man följa alla omgångar från Allsvenskan med svenskan sportkommentatorer som även dom håller hög klass.

Letar du efter IFK Göteborg – BK Häcken live stream 29/9 2019? Följ denna länk.

  • Matchstart: Söndag 20 augusti kl. 17:30
  • Spelplats: Gamla Ullevi, Göteborg
  • Visas hos: Cmore fotboll

Se derbyt mellan IFK Göteborg – BK Häcken via stream

Derbyt kommer locka stora mängder supportrar som samlas för att heja fram sina favoritlag. Så man kan förvänta sig en häftig inramning som även kommer kännas av i en live stream. Det är verkligen en match som är värd att följa på stream online.

Leverantör av streamingtjänsten är Cmore. Det är dom som visar alla omgångar i Allsvenskan 2017 och även annan sport. Där kan man alltid förvänta sig hög klass på sändningarna med intressanta analyser från experter och givetvis mindre reklam än andra kanaler.

Förra mötet slutade som sagt 4–0 till BK Häcken. Det var en riktigt bedrövlig match från IFK Göteborg som såg gråa ut. Mycket har hänt sedan dess, produktionen framåt har stannat av något för Häcken och IFK har gjort stora ändringar i ledarstaben.

Räkna därför med en helt annan matchbild och en roligare sådan att följa via live stream online. Nu har dessutom IFK Göteborg sina hemmasupportrar i ryggen på ett Gamla Ullevi som väntas vara utsålt. Så starta upp din live stream på Allsvenskan redan idag för att vara väl förberedd på söndag.

Glidtackling från spelare i Häcken på spelare i IFK

Odds och betting på IFK Göteborg – BK Häcken

Vill man krydda ett redan hett derby lite extra kan lägga ett odds eller två på matchen. Hur man bettar på fotboll är väldigt enkelt. Man hittar det oddset man tycker känns attraktivt för att sedan klicka i önskad summa och sedan lägger man spelet.

På matchen mellan IFK Göteborg – BK Häcken ser oddsen relativt jämna ut. Det är fortfarande många frågetecken kring Göteborg medans Häcken gått från klarhet till klarhet.

Matchodds

  • IFK Göteborg: 2.20
  • Oavgjort: 3.35
  • BK Häcken: 3.25

Vi på sportal tror på en jämn match som lika gärna kan sluta oavgjord. IFK Göteborg har en viss tendens att spela lika på hemmaplan och Häcken med sitt tighta försvarsspel släpper sällan in fler än två mål.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar