IFK Göteborg – BK Häcken: Stream Allsvenskan online nu

 • BK Häcken har haft en okej start på säsongen, men det har blivit lite väl många kryss.
 • IFK Göteborg har gått sämre än vad fansen hoppats på, men spelet har ändå sett hyfsat ut.
 • Senast IFK Göteborg kom på besök till Hisingen vann “Blåvitt” med 2-1 efter mål av Lasse Vibe och Robin Söder.
VadBK Häcken – IFK Göteborg, omgång 11 i Allsvenskan
VarBravida Arena, Hisingen
NärSöndag 26 juli, 14:30
Live streamStreama BK Häcken – IFK Göteborg

Två lag från Göteborg ställs mot varandra i Allsvenskans tjugosjätte omgång. Det är IFK Göteborg som tar emot BK Häcken på Bravida Arena. Vi har lite tips om hur du kan streama IFK Göteborg – BK Häcken live.

Streama BK Häcken – IFK Göteborg online

Många letar gärna efter att kunna se Allsvenskan via stream. Detta är något som går att hitta då det finns aktörer som köpt upp rättigheter att visa Allsvenskan.

Nedan kommer vi att ge dig lite tips om hur du kan live streama BK Häcken – IFK Göteborg. Oavsett om du befinner dig i Sverige, eller om du skulle vara utomlands. Ta gärna hjälp av våra tips för att inte missa några av de matcher som du vill se från Allsvenskan 2020.

BK Häcken – IFK Göteborg live stream

Inom Sverige

I Sverige så finns det en stor aktör som väljer att visa alla matcher från Allsvenskan, detta utan undantag. Denna streamsida är naturligtvis Dplay som gjort mycket reklam för att kunna erbjuda dig det bästa inom svensk sport.

Deras utbud passar alla de som vill se Allsvenskan online. Utöver Allsvenskan så erbjuder även Dplay live streams från bl.a. Superettan. Det innebär att de täcker upp det mesta inom svensk fotboll som du kan tänkas vara intresserad av.

Det kostar dessvärre en peng att streama sport från Dplay, så du behöver betala en summa för att få tillgång till all fotboll från Allsvenskan till exempel.

För att kunna se BK Häcken – IFK Göteborg live stream så kan du välja mellan två olika alternativ. Du kan dels välja att köpa en prenumeration för 349 kr i månaden. En sådan prenumeration kommer att ge dig möjligheten att se alla matcher från Allsvenskan som visas.

Det går inte att köpa enskilda matcher. Det hade varit något du skulle tjäna på om du endast är intresserad av att streama derbyt i Göteborg, men förlora på om du vill se fler matcher.

Det finns ingen möjlighet för dig att testa Dplay streams. Om du inte redan har ett konto så måste du skaffa ett konto och välja abonnemanget Dplay Total. Det kostar 349 kr per månad utan bindningstid eller 299 kr per månad med ett års bindningstid.

Utanför Sverige

Skulle du befinna dig utomlands och ha en IP-adress som inte finns i Sverige så kan du streama IFK Göteborg – Häcken hos Unibet. Inne hos Unibet så ger de dig matcher från Allsvenskan till alla medlemmar som är aktiva spelare.

En aktiv spelare innebär att du har pengar på ditt spelkonto och att du inte räds för att spela på odds och betting.

Att starta din live stream kommer inte att kosta dig någonting, däremot är det som tidigare nämnt nödvändigt för dig att pengar på ditt konto för att streama Allsvenskan hos Unibet. Därför skulle vi ljuga om vi sa att det inte kostar något att se Allsvenskan hos Unibet.

Därför rekommenderar vi dig att skapa ett konto inne hos Unibet för att kunna streama BK Häcken – IFK Göteborg på nätet. Detta förutsatt att du har en IP-adress utanför Sveriges gränser.

5 personer har valt

Votering

Vilka vinner matchen?

 • Oavgjort

  60%

 • BK Häcken

  20%

 • IFK Göteborg

  20%

Laddar ... Laddar ...

Bettingtips?

IFK Göteborg och BK Häcken är två av lagen som väntas tillhöra de stora sju, men efter flera svaga resultat från Göteborgs sida så här i inledningen av säsongen kan man börja ifrågasätta dem.

Seger här innebär hur som helst en stor boost för vilket lag som än vinner matchen, då ett derby alltid känns extra viktigt och stort att vinna.

Om du ska se IFK Göteborg – Häcken live så rekommenderar vi dig även att tippa på matchen. Som medlem inne hos Unibet så kommer du att kunna spela på några av de bästa oddsen på nätet. Vi är nästan alltid nöjda med de odds som erbjuds inne hos Unibet och tror helt klart att även du blir det.

Om vi ska ge oss på uppgiften att tippa matchen mellan BK Häcken – IFK Göteborg så kommer vi att tippa till hemmalagets fördel. Detta för att lagen i sig är ganska jämna om vi ser till hur de tidigare har spelat i Allsvenskan, men Häcken har något bättre form och hemmaplan.

 • Speltips: IFK Göteborg vinner matchen
 • Odds: 1.95

Speltips på fotboll

Speltips & odds: Tydlig favorit i Milano
Speltips & odds: Tydlig favorit i Milano
AC Milan tar emot Bologna i lagens första Serie A-match för säsongen.
News icon21 september, 2020
Author iconEmil Sandberg
Speltips & odds: Luktar delad pott lång väg
Speltips & odds: Luktar delad pott lång väg
Speltips till toppmötet mellan IFK Norrköping - Malmö FF i allsvenskan.
News icon20 september, 2020
Author iconGustaf Rauer
Liverpool åker till The Bridge för ett toppmöte med Chelsea
Liverpool åker till The Bridge för ett toppmöte med Chelsea
Toppmöte på The Bridge när Liverpool kommer på besök.
News icon19 september, 2020
Author iconHenrik Roswall