IFK Göteborg – BK Häcken: Stream Allsvenskan online nu

 • IFK Göteborg slåss i de nedre regionerna, men de övriga bottenlagen förlorade i alla fall igår.
 • BK Häcken fajtas om att nå Europaplats, och de flesta av de övriga topplagen vann dessvärre igår.
 • De två senaste Göteborgsderbyna har slutat 0-0.

 

Vad IFK Göteborg – BK Häcken, omgång 28 i Allsvenskan
Var Gamla Ullevi, Göteborg
När Måndag 23 november, 19:00
Live stream Streama IFK Göteborg – BK Häcken

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Två lag från Göteborg ställs mot varandra i Allsvenskans tjugoåttonde omgång. Det är IFK Göteborg som tar emot BK Häcken på Gamla Ullevi. Vi har lite tips om hur du kan streama IFK Göteborg – BK Häcken live.

Streama IFK Göteborg – BK Häcken online

Många letar gärna efter att kunna se Allsvenskan via stream. Detta är något som går att hitta då det finns aktörer som köpt upp rättigheter att visa Allsvenskan.

Nedan kommer vi att ge dig lite tips om hur du kan live streama IFK Göteborg – BK Häcken. Oavsett om du befinner dig i Sverige, eller om du skulle vara utomlands. Ta gärna hjälp av våra tips för att inte missa några av de matcher som du vill se från Allsvenskan 2020.

IFK Göteborg – BK Häcken live stream

Inom Sverige

I Sverige så finns det en stor aktör som väljer att visa alla matcher från Allsvenskan, detta utan undantag. Denna streamsida är naturligtvis Dplay som gjort mycket reklam för att kunna erbjuda dig det bästa inom svensk sport.

Deras utbud passar alla de som vill se Allsvenskan online. Utöver Allsvenskan så erbjuder även Dplay live streams från bl.a. Superettan. Det innebär att de täcker upp det mesta inom svensk fotboll som du kan tänkas vara intresserad av.

Det kostar dessvärre en peng att streama sport från Dplay, så du behöver betala en summa för att få tillgång till all fotboll från Allsvenskan till exempel.

För att kunna se IFK Göteborg – BK Häcken live stream så kan du välja mellan två olika alternativ. Du kan dels välja att köpa en prenumeration för 349 kr i månaden. En sådan prenumeration kommer att ge dig möjligheten att se alla matcher från Allsvenskan som visas.

Det går inte att köpa enskilda matcher. Det hade varit något du skulle tjäna på om du endast är intresserad av att streama derbyt i Göteborg, men förlora på om du vill se fler matcher.

Det finns ingen möjlighet för dig att testa Dplay streams. Om du inte redan har ett konto så måste du skaffa ett konto och välja abonnemanget Dplay Total. Det kostar 349 kr per månad utan bindningstid eller 299 kr per månad med ett års bindningstid.

Utanför Sverige

Skulle du befinna dig utomlands och ha en IP-adress som inte finns i Sverige så kan du streama IFK Göteborg – Häcken hos Unibet. Inne hos Unibet så ger de dig matcher från Allsvenskan till alla medlemmar som är aktiva spelare.

En aktiv spelare innebär att du har pengar på ditt spelkonto och att du inte räds för att spela på odds och betting.

Att starta din live stream kommer inte att kosta dig någonting, däremot är det som tidigare nämnt nödvändigt för dig att pengar på ditt konto för att streama Allsvenskan hos Unibet. Därför skulle vi ljuga om vi sa att det inte kostar något att se Allsvenskan hos Unibet.

Därför rekommenderar vi dig att skapa ett konto inne hos Unibet för att kunna streama IFK Göteborg – BK Häcken på nätet. Detta förutsatt att du har en IP-adress utanför Sveriges gränser.

0 personer har valt

Votering

Vilka vinner matchen?

 • IFK Göteborg

  0%

 • Oavgjort

  0%

 • BK Häcken

  0%

Loading ...  Loading ...

Inför matchen

IFK Göteborg och BK Häcken är två av lagen som många trodde skulle tillhöra de stora sju, men efter flera svaga resultat från Göteborgs sida har de fått glömma den förhoppningen.

Nu slåss Göteborg om att hänga kvar, och Häcken om Europaplatserna. Seger här innebär en stor boost för vilket lag som än vinner matchen, då ett derby alltid känns extra viktigt och stort att vinna.

Om du ska se IFK Göteborg – Häcken live så rekommenderar vi dig även att tippa på matchen. Som medlem inne hos Unibet så kommer du att kunna spela på några av de bästa oddsen på nätet. Vi är nästan alltid nöjda med de odds som erbjuds inne hos Unibet och tror helt klart att även du blir det.

Om vi ska ge oss på uppgiften att tippa matchen mellan BK Häcken – IFK Göteborg så kommer vi att tippa till hemmalagets fördel. Detta för att lagen i sig är ganska jämna om vi ser till hur de tidigare har spelat i Allsvenskan, men Häcken har något bättre form och hemmaplan.

Speltips på fotboll

Marseille – PSG, 24/10: Speltips & stream
Marseille - PSG, 24/10: Speltips & stream
I Le Classique, i den franska Ligue 1, tar Marseille emot PSG, som är på en helt egen nivå. Vårt speltips landar på en rak PSG seger, till helt okej odds.
22 oktober, 2021 | Katten Jansson
Barcelona – Real Madrid, 24/10: speltips & odds
Barcelona - Real Madrid, 24/10: speltips & odds
Ett hett El Clasico möte mellan de spanska La Liga lagen FC Barcelona och Real Madrid är en öppen historia. Bäst odds erbjuds på en delad pott i mötet.
22 oktober, 2021 | Katten Jansson
Manchester United – Liverpool, 24/10: speltips & odds
Manchester United - Liverpool, 24/10: speltips & odds
Toppmöte på Old Trafford, där Manchester United tar emot Liverpool. Ett målkalas är att vänta, till ett bra odds, mellan målgladaste gängen i Premier League.
22 oktober, 2021 | Katten Jansson