Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 aug, 2022

Varbergs BoIS – IFK Göteborg (8/8): Stream, speltips & odds

Varberg Göteborg speltips stream

Varbergs BoIS och IFK Göteborg ställs emot varandra i Allsvenskan. Här finner ni allt inför matchen, från speltips till information om hur ni hittar en Varberg – Göteborg live stream.

Det har blivit dags för ett Västkustderby! På måndag kväll tar lillebror Varbergs BoIS emot storebror IFK Göteborg på Varberg Energi Arena, och vi ger er allt inför matchen.

Varberg gör en ny, stabil säsong, där man ligger med gott avstånd ned till nedflyttningsstriden. IFK Göteborg har lite i skymundan hängt med i toppen, och kan faktiskt passera Malmö i tabellen efter den här matchen. Läs allt ni behöver veta inför matchen, från speltips till information om hur ni hittar en Varberg – IFK Göteborg stream.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Varbergs BoIS – IFK Göteborg
Var: Varberg Energi Arena
När: Kl. 19:00, 8 augusti
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 1
Speltips: Göteborg vinner (2,30 hos Bet365)

Inför matchen

  • Varberg går mot en ny stabil säsong, och har sju poäng till godo ned till kvalplats.
  • IFK Göteborg har hängt med strax bakom toppen lite i skymundan, och har bara tre poäng upp till Malmö trots en match mindre spelad.
  • Göteborg har inte slagit Varberg på tre matcher.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’vIamcMFogU057kR5dhOYoMgVWZQIr6GCLdEMiZcE’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Varbergs BoIS – IFK Göteborg

Det är många som undrar hur man bär sig åt för att live streama Varbergs BoIS – IFK Göteborg, och vi kan med glädje visa er hur ni gör. För att titta på matchen online behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, köpa sportabonnemang och leta fram alla Allsvenskan live streams.

Välj själv om ni vill ha igång er fotboll live stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er Varberg – Göteborg stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Sändningen hos Discovery Plus är av högsta kvalitet, vad gäller såväl bild som ljud. Vi hoppas och tror att ni kommer att få en mycket trevlig stund bakom er Varbergs BoIS – IFK Göteborg live stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Varberg – Göteborg

Speltips & odds: Varberg – Göteborg

IFK Göteborg har fått mycket kritik för att man inte fått ut det man borde av sitt spelarmaterial, men medan alla haft tankarna på toppfemman bestående av Häcken, Djurgården, Malmö, Hammarby och AIK har faktiskt Göteborg hängt på rätt bra. De blåvita ligger på 27 poäng, och vinner man denna hängmatch mot Varberg är man uppe jämsides med Malmö.

Göteborg kommer senast från ett dubbelmöte med Norrköping, vilket var tacksamma matcher att få i detta läge av Norrköpingskris. Man vann båda matcher med 2-0, och talangen Kevin Yakob satte ett mål i varje match.

Nu ställs Göteborg mot Varberg, i ett Västkustderby. Att Varberg ens spelar i Allsvenskan är en stor bedrift, och att man år efter år lyckas hänga kvar hyfsat bekvämt är än mer remarkabelt. Laget ligger just nu på 12:e plats, med hela sju poäng ned till kvalplats.

En tydlig trend i Göteborgs resultat denna säsong har varit att man förlorat mot topplagen, men lyckats göra jobbet mot de på pappret sämre lagen. Vi tror att det fortsätter på det viset, vilket skulle innebära en seger mot lilla Varberg.

Vi spelar den raka 2:an, som finnes till 2,30 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Göteborg vinner
  • Odds: 2,30
  • Spelsida: Bet365

Vi vill tipsa er om att läsa lite om bettingsidor utan konto, vilket är ett väldigt smidigt sätt att spela på odds.

Annan betting på matchen

Det finns massor av odds på den här matchen. Nedan finner ni några stycken.

Speltips Odds (Bet365)
1X 1,57
Över 2,5 mål 1,95
Under 2,5 mål 1,85

Relaterat

os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
13 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
13 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
10 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar