Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 maj, 2021

Varbergs BoIS – Hammarby, 12/5: Stream, speltips & odds

Varberg Hammarby speltips stream

Hammarby är på jakt efter att ta sin andra raka trepoängare, när Varbergs BoIS tar emot laget. Ta del av speltips och live stream till matchen!

Varberg och Hammarby gör upp om poängen på Varberg Energi Arena, denna onsdagskväll. Varberg har stått för en halvdan säsongsöppning, och ligger på kvalplats. Hammarby har startat bättre, men hade nog önskat att man haft fler poäng så här långt.

När Hammarby kom på besök hit förra året fick vi se en riktig överkörning från hemmalagets sida, och de grönvita supportrarna hoppas verkligen på något bättre denna gång. Vi ger er ett speltips till matchen, och visar även hur ni gör för att live streama Varberg – Hammarby!


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Varberg – Hammarby
Matchstart Kl. 18:30, den 12/5
Vart: Varberg Energi Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Hammarby vinner (1,95 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Varberg vann med 5-2 när Hammarby gästade förra året, efter ett hattrick från Astrit Selmani.
  • Selmani spelar nu i Hammarby istället, och det här blir första gången han ställs mot sitt gamla lag.
  • Hammarby kommer från en seger mot Sirius, medan Varberg kommer från förlust mot Malmö FF.

Streama Varberg – Hammarby live

Hur bär man sig då åt för att streama Varberg – Hammarby? För att se matchen online på nätet behöver ni bara skapa ett konto på Discovery Plus, och där slå till på ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Titta på er Varberg – Hammarby stream från valfri enhet. Koppla upp fotbollssändningen online via mobil, dator eller surfplatta. Har ni Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Varberg BoIS – Hammarby online!

Speltips inför matchen

Hammarby stod för sin bästa insats i Allsvenskan 2021 senast, när man besegrade Sirius. Visserligen skrevs segersiffrorna till slut bara till 3-2, men Hammarby var det klart bättre laget i 80 minuter av 90. Sin vana trogen lyckades man ändå med att bjuda in motståndarna i matchen, för att bjuda de åtta åskådarna och några hundra restauranggästerna på lite spänning.

Astrit Selmani fick mer att jobba med och gjorde även han sin bästa match sedan ankomsten till Hammarby. Nu ställs han mot sin gamla klubb Varbergs BoIS, som han faktiskt gjorde hattrick för mot Hammarby förra gången ”Bajen” var här. Då vann Varberg med 5-2, vilket nog alla Varbergsfans kommer ihåg.

Men nu spelar Selmani i grönvitt istället för grönsvart, och det kan mycket väl vara skillnaden här. Hammarby må ha haft bra spelare redan förra året, men Varberg har naturligtvis inte kunnat ersätta fjolårets skytteligavinnare.

Fem omgångar in på säsongen ligger Varberg på kvalplats, och det mesta talar för att det blir en streckstrid i år för hallänningarna. Jocke Persson har dock lovat att laget håller sig kvar, så det är ju skönt i alla fall. Hammarby ligger 7:a och siktar här på att ta sin andra raka seger.

När den raka 2:an ger så bra som 1,95 gånger pengarna på Bet365 är vi inte sena med att hugga. Hammarby såg riktigt starka ut senaste matchen, och lär besegra Varberg – naturgräs eller inte.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1.95
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar