Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 apr, 2021

Tottenham – Southampton, 21/4: Stream, speltips & odds

tottenham southampton stream speltips

Tottenham och Southampton gör upp om viktiga poäng på Tottenham Hotspur Stadium under onsdag kväll. Här finner ni vårt speltips till matchen, och kan även läsa om hur ni hittar en Tottenham – Southampton live stream.

Tottenham går mot en ny medelmåttig säsong, och har nyss sparkat José Mourinho. Southampton ligger i mitten och har snart säkrat kontraktet. Kan ”Spurs” ta en viktig seger i jakten på Champions League-plats?

I texten har kan ni kolla in vårt speltips & odds till matchen, och även se hur ni hittar er Tottenham – Southampton live stream. Häng med!


Streama fotboll i Sverige
Se fotboll från europeiska toppligor hos Bet365

Vad: Tottenham – Southampton
Matchstart Kl. 19:00, den 21/4
Vart: Tottenham Hotspur Stadium
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Tottenham vinner (1,80 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • José Mourinho har precis fått sparken, och Ryan Mason tar över tränarsysslan i Tottenham.
  • Tottenham vann med 5-2 när lagen möttes i höstas, efter fyra mål från Heung-Min Son där Harry Kane assisterade till samtliga.
  • Southampton har inte spelat oavgjort under sina 9 senaste matcher.

Resultat Odds
Tottenham vinner 1.80
Oavgjort 3.80
Southampton vinner 4.33

Oddsen är från Bet365, och är ni intresserade av att läsa på om bettingsidan kan ni kolla in vår recension om Bet365.

Streama Tottenham – Southampton

Det lär vara många som vill hitta en Tottenham – Southampton live stream, för att se när lagen möts den 21/4. Det bästa sättet att streama Tottenham – Southampton i Sverige är att skapa ett Viaplay-konto, och där köpa ett sportabonnemang. Där kan du se alla matcher från Premier League online.

Sändningarna på Viaplay håller hög kvalitet, och det gäller såväl bild som ljud och kommentatorer. Det går att ha igång din fotboll stream från valfri enhet, så du kan se matchen fritt via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  3. Titta på Tottenham – Southampton + Alla matcher från Premier League

Speltips inför matchen

Tottenham valde till slut att sparka José Mourinho. Den karismatiske och profilstarke portugisen har inte nått de resultat klubben hoppats på, och dessutom sägs delar av spelartruppen ha varit missnöjd med tränaren.

När Mourinho nu fått sparken från ännu en klubb kan han räkna in bra pengar i form av avgångsvederlag. Faktum är att han tjänat in 900 miljoner kronor (!) på alla avgångsvederlag han fått, och får man sådana pengar svider det kanske inte riktigt lika hårt att få foten.

Nu är det tidigare spelaren och tränardebutanten Ryan Mason som tar över tränarsysslan för ”Spurs”, och med sig har han Chris Powell – som kommer från att ha varit assisterande i ADO Den Haag. Lösningen är enligt plan bara för avslutningen av säsongen.

Beslutet att sparka tränaren så här tätt innan söndagens ligacupfinal mot Manchester City har ifrågasatts, men vi får anta att ledningen vill få den klassiska ”reaktionen”, som ofta ibland kommer efter ett tränarbyte. Vem som sedan tar över tränarsysslan till nästa säsong återstår att se, men Maurizio Sarri har nämnts som en kandidat.

Southampton ligger på 14:e plats i Premier League, och har bekvämt avstånd till nedflyttningsplatserna men läcker som ett såll. Laget har släppt in hela 56 mål, vilket endast överträffas av West Brom. West Brom, som man för övrigt förlorade mot med 0-3 i den senaste ligamatchen.

Tottenham må ha haft det motigt men skuggar trots allt CL-platserna. Vi tror att de vinner här, och spelar den raka 1:an till 1,80 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Tottenham vinner
  • Odds: 1.80
  • Spelsida: Bet365
sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar