Tottenham - Southampton, 21/4: Stream, speltips & odds

tottenham southampton stream speltips

Tottenham och Southampton gör upp om viktiga poäng på Tottenham Hotspur Stadium under onsdag kväll. Här finner ni vårt speltips till matchen, och kan även läsa om hur ni hittar en Tottenham – Southampton live stream.

Tottenham går mot en ny medelmåttig säsong, och har nyss sparkat José Mourinho. Southampton ligger i mitten och har snart säkrat kontraktet. Kan ”Spurs” ta en viktig seger i jakten på Champions League-plats?

I texten har kan ni kolla in vårt speltips & odds till matchen, och även se hur ni hittar er Tottenham – Southampton live stream. Häng med!


Streama fotboll i Sverige

Se fotboll från europeiska toppligor hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Tottenham – Southampton
Matchstart Kl. 19:00, den 21/4
Vart: Tottenham Hotspur Stadium
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Tottenham vinner (1,80 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • José Mourinho har precis fått sparken, och Ryan Mason tar över tränarsysslan i Tottenham.
  • Tottenham vann med 5-2 när lagen möttes i höstas, efter fyra mål från Heung-Min Son där Harry Kane assisterade till samtliga.
  • Southampton har inte spelat oavgjort under sina 9 senaste matcher.

Resultat Odds
Tottenham vinner 1.80
Oavgjort 3.80
Southampton vinner 4.33

Oddsen är från Bet365, och är ni intresserade av att läsa på om bettingsidan kan ni kolla in vår recension om Bet365.

Streama Tottenham – Southampton

Det lär vara många som vill hitta en Tottenham – Southampton live stream, för att se när lagen möts den 21/4. Det bästa sättet att streama Tottenham – Southampton i Sverige är att skapa ett Viaplay-konto, och där köpa ett sportabonnemang. Där kan du se alla matcher från Premier League online.

Sändningarna på Viaplay håller hög kvalitet, och det gäller såväl bild som ljud och kommentatorer. Det går att ha igång din fotboll stream från valfri enhet, så du kan se matchen fritt via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  3. Titta på Tottenham – Southampton + Alla matcher från Premier League

Speltips inför matchen

Tottenham valde till slut att sparka José Mourinho. Den karismatiske och profilstarke portugisen har inte nått de resultat klubben hoppats på, och dessutom sägs delar av spelartruppen ha varit missnöjd med tränaren.

När Mourinho nu fått sparken från ännu en klubb kan han räkna in bra pengar i form av avgångsvederlag. Faktum är att han tjänat in 900 miljoner kronor (!) på alla avgångsvederlag han fått, och får man sådana pengar svider det kanske inte riktigt lika hårt att få foten.

Nu är det tidigare spelaren och tränardebutanten Ryan Mason som tar över tränarsysslan för ”Spurs”, och med sig har han Chris Powell – som kommer från att ha varit assisterande i ADO Den Haag. Lösningen är enligt plan bara för avslutningen av säsongen.

Beslutet att sparka tränaren så här tätt innan söndagens ligacupfinal mot Manchester City har ifrågasatts, men vi får anta att ledningen vill få den klassiska ”reaktionen”, som ofta ibland kommer efter ett tränarbyte. Vem som sedan tar över tränarsysslan till nästa säsong återstår att se, men Maurizio Sarri har nämnts som en kandidat.

Southampton ligger på 14:e plats i Premier League, och har bekvämt avstånd till nedflyttningsplatserna men läcker som ett såll. Laget har släppt in hela 56 mål, vilket endast överträffas av West Brom. West Brom, som man för övrigt förlorade mot med 0-3 i den senaste ligamatchen.

Tottenham må ha haft det motigt men skuggar trots allt CL-platserna. Vi tror att de vinner här, och spelar den raka 1:an till 1,80 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Tottenham vinner
  • Odds: 1.80
  • Spelsida: Bet365
Spelbolaget Casumo fyller 10 år – Ny bonus
Spelbolaget Casumo fyller 10 år – Ny bonus
Det svenska spelbolaget Casumo firar 10 år. De kommer att fira med nya bousar för nya spelare! …
3 oktober, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Inter – Barcelona: Se live stream & TV (4/10)
Streama Inter - Barcelona: Se live stream & TV (4/10)
Champions League fotboll. Ett intressant möte äger rum när Inter gästas av Barcelona. En jämn kamp. Vi går igenom hur du streamar matcher online samt på en TV.
2 oktober, 2022 | Katten Jansson
Streama Man City – Man United: Se live stream & TV (2/10)
Streama Man City - Man United: Se live stream & TV (2/10)
Manchesterderbyt mellan Man City och Man United i Premier League. Se här hur du streamar kampen online eller ser det på en TV, med bästa kvalité.
30 september, 2022 | Katten Jansson