Milan - Benevento, 1/5: Stream, speltips & odds

Milan Benevento stream speltips

Milan ska försöka ta tillbaka CL-platsen, och får nu en välkommen uppgift i lilla Benevento. De slåss dock för överlevnad, och kommer att göra allt för att ta poäng här. Läs vårt speltips till matchen, och hitta även er AC Milan – Benevento stream.

AC Milan har under hela säsongen legat topp fyra i Serie A, och i vintras var man dessutom serieledare. Men sedan har man tappat sin form och riskerar nu att missa topp fyra. Benevento har bara vunnit två matcher i år, och har alltså inte haft det så kul på sistone de heller.

Det är alltså två lag desperata efter poäng som gör upp på San Siro på lördag kväll. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar er även hur ni gör för att streama Milan – Benevento.


Streama Serie A på Bet365

Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: AC Milan – Benevento
Matchstart Kl. 20:45, den 1/5
Vart: San Siro, Milan
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Live
Speltips: Båda lag gör mål – nej (1,90 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Milan har förlorat sina två senaste matcher.
  • Benevento har inte vunnit sedan 21 mars – då man mötte Juventus.
  • Första mötet lagen emellan slutade 2-0 till Milan, efter mål av Franck Kessié och Rafael Leão.

Resultat Odds
Milan vinner 1,33
Oavgjort 5,25
Benevento vinner 9,00

Oddsen finner du hos Bet365. Vill ni så kan ni ta del av vår recension om Bet365.

Streama Milan – Benevento

Det lär vara många som vill live streama Milan – Benevento, och se Serie A live på nätet. Det är enklare än vad man kan tro att hitta en sändning till matchen. Det enda du behöver göra för att titta på Milan – Benevento direkt är att skapa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då kan du se matchen live.

Du kan se din AC Milan – Benevento live stream från valfri enhet. Titta på din fotboll live stream via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Sätt in minst 50 kr
  4. Streama Milan – Benevento

Speltips inför matchen

Milan såg ut som ett scudetto-lag under 2020. Laget radade upp segrar under så väl våren som hösten, och man gick in i juluppehållet som serieledare. Men därefter har saker fallit. Under hösten hade Milan resultatraden 10-4-0, och under våren har man 10-2-7. Förlusterna har radats upp, bland annat i de två senaste omgångarna.

Förlusten mot Lazio går väl att snacka bort, även om den skedde med för stora siffror och dessutom kan bli väldigt kostsam. Men att i omgången dessförinnan tappa ledning till förlust mot Sassuolo, det är någonting man troligtvis inte har råd att göra när kampen om Champions League-platserna är så pass tajt. Atalanta ligger 2:a med 68 poäng, och sedan har Juventus, Napoli och Milan alla 66 pinnar var. På 6:e plats finner vi Lazio, med 61 poäng men med en match mindre spelad.

Milan har lidit väldigt hårt av Zlatans återkommande muskelskador den här säsongen. Han har missat över hälften av matcherna och det är uppenbart att Milan blir ett sämre lag utan honom. För att Milan ska sluta topp 4 och nå CL-plats krävs det att han är tillbaka illa kvickt, och kan medverka i de flesta av de fem återstående matcherna. Mot Benevento väntas han behöva stå vid sidan igen, men det är väl ändå en uppgift Milan ska klara av även utan honom?

Benevento gjorde en väl godkänd höst, och låg faktiskt på 10:e plats på julafton. Men även här ser vi en kraftig spiral nedåt. Efter jul har man bara vunnit 2 av 19 matcher, dels mot Cagliari den 6 januari och så mot Juventus faktiskt, i slutet av mars.

Filippo Inzaghis lag såg ut att gå mot en stabil säsong som nykomlingar, men riskerar nu verkligen att åka ur. Man ligger under strecket, men har ett antal livlinor i form av Cagliari, Torino och Spezia.

Spelbolagen tror på en målrik match mellan Milan och Benevento, och är öppna för att båda lagen hittar nätet. Vi har dock svårt att se målfattiga Benevento göra mål på bortaplan här. Visst har man gjort en del kassar på sistone, men man är det lag som efter Parma gjort färst mål i serien.

Vi spelar ”Båda lag gör mål – nej”, till 1,90 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål – Nej
  • Odds: 1.90
  • Spelsida: Bet365
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman