Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 5 nov, 2021

Kalmar FF – IFK Norrköping (7/11): Stream, speltips & odds

Kalmar Norrköping speltips stream

Kalmar FF och IFK Norrköping möts på Guldfågeln Arena på söndag eftermiddag. Vi tar oss an att tippa matchen, och visar även hur ni gör för att streama Kalmar – Norrköping live.

Kalmar är årets positiva överraskningslag i Allsvenskan, och är ett av lagen strax bakom toppen. Vill det sig väl kan man kanske sluta fyra. Norrköping ligger två poäng före Kalmar, och har fortfarande en realistisk chans att nå topp fyra.

Viktiga poäng på spel i Småland, när dessa lagen möts. Kolla in vårt speltips, och se hur ni hittar en Kalmar – Norrköping live stream.

Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Kalmar FF – IFK Norrköping
Matchstart Kl. 17:30, den 7/11
Vart: Guldfågeln Arena
Live stream Discovery+
TV-kanal: Discovery+ Extra 4
Speltips: Kalmar vinner (2,45 hos Bet365)

Streama Kalmar – IFK Norrköping live

Många lär vilja streama Kalmar FF – IFK Norrköping, när lagen möts på söndag 7/11. Vi visar er här hur ni gör för att se matchen online. Det enda ni behöver göra för att streama Allsvenskan är att skapa ett konto på Discovery Plus, köpa ett sportabonnemang och leta upp er Kalmar – Norrköping stream.

Det är möjligt att streama Kalmar – Norrköping live från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen där.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp ett abonnemang
  • Streama Kalmar – Norrköping direkt

Speltips & odds: Kalmar – Norrköping

Kalmar FF har gjort en fantastisk säsong i Allsvenskan. Ifjol kvalade man sig kvar i serien, och i år har man nosat på topp fyra i tabellen. Ett enormt kliv uppåt alltså, och Henrik Rydström har fått ännu bättre effekt på sitt inträde här än vad han fick under fjolårets starka år med IK Sirius.

Kalmar spelar en bollhållande fotboll, som dessutom är vägvinnande. I början av säsongen var dessutom försvaret väldigt stabilt, men där har det faktiskt blivit mer läckage under de senaste omgångarna. På de fyra senaste matcherna har Kalmar släppt in tio mål.

Norrköping tog också in en ny tränare inför säsongen, i form av Rikard Norling. Man hoppades att Norling skulle kunna innebära att man får styr på den instabilitet som präglat det kvalitativa laget under de senaste åren, men man är fortfarande ett av seriens allra ojämnaste lag. 3-1 mot Hammarby följs upp av 0-5 mot Häcken omgången därpå, och även om Norrköping kan slå vilket lag i serien som helst så kan man också förlora mot vilket lag i serien som helst.

Kalmar och Norrköping sitter båda i ungefär samma sits, där man har en teoretisk men inte så stor chans på att sluta topp fyra. Den chansen är ändå någorlunda realistisk för Norrköping, som ligger två poäng före Kalmar och bara har fyra poäng upp till AIK på fjärdeplatsen.

Båda lagen kommer från imponerande segrar, där Norrköping vann hemma mot Elfsborg med 3-2 och Kalmar borta mot Häcken med 4-1. Norrköping spelade dock med en man mer under en timme av sin match.

Vi tror att Kalmars större stabilitet fäller avgörandet här. Man kommer från en stark och moralhöjande seger, och Norrköping har samtidigt förlorat över hälften av sina bortamatcher. Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 2,45 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Kalmar vinner
  • Odds: 2,45
  • Spelsida: Bet365

Ta gärna del av vår recension av Bet365, som ni finner via länken här.

Relaterade artiklar

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar