Kalmar FF - IFK Norrköping (7/11): Stream, speltips & odds

Kalmar Norrköping speltips stream

Kalmar FF och IFK Norrköping möts på Guldfågeln Arena på söndag eftermiddag. Vi tar oss an att tippa matchen, och visar även hur ni gör för att streama Kalmar – Norrköping live.

Kalmar är årets positiva överraskningslag i Allsvenskan, och är ett av lagen strax bakom toppen. Vill det sig väl kan man kanske sluta fyra. Norrköping ligger två poäng före Kalmar, och har fortfarande en realistisk chans att nå topp fyra.

Viktiga poäng på spel i Småland, när dessa lagen möts. Kolla in vårt speltips, och se hur ni hittar en Kalmar – Norrköping live stream.

Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Kalmar FF – IFK Norrköping
Matchstart Kl. 17:30, den 7/11
Vart: Guldfågeln Arena
Live stream Discovery+
TV-kanal: Discovery+ Extra 4
Speltips: Kalmar vinner (2,45 hos Bet365)

Streama Kalmar – IFK Norrköping live

Många lär vilja streama Kalmar FF – IFK Norrköping, när lagen möts på söndag 7/11. Vi visar er här hur ni gör för att se matchen online. Det enda ni behöver göra för att streama Allsvenskan är att skapa ett konto på Discovery Plus, köpa ett sportabonnemang och leta upp er Kalmar – Norrköping stream.

Det är möjligt att streama Kalmar – Norrköping live från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen där.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp ett abonnemang
  • Streama Kalmar – Norrköping direkt

Speltips & odds: Kalmar – Norrköping

Kalmar FF har gjort en fantastisk säsong i Allsvenskan. Ifjol kvalade man sig kvar i serien, och i år har man nosat på topp fyra i tabellen. Ett enormt kliv uppåt alltså, och Henrik Rydström har fått ännu bättre effekt på sitt inträde här än vad han fick under fjolårets starka år med IK Sirius.

Kalmar spelar en bollhållande fotboll, som dessutom är vägvinnande. I början av säsongen var dessutom försvaret väldigt stabilt, men där har det faktiskt blivit mer läckage under de senaste omgångarna. På de fyra senaste matcherna har Kalmar släppt in tio mål.

Norrköping tog också in en ny tränare inför säsongen, i form av Rikard Norling. Man hoppades att Norling skulle kunna innebära att man får styr på den instabilitet som präglat det kvalitativa laget under de senaste åren, men man är fortfarande ett av seriens allra ojämnaste lag. 3-1 mot Hammarby följs upp av 0-5 mot Häcken omgången därpå, och även om Norrköping kan slå vilket lag i serien som helst så kan man också förlora mot vilket lag i serien som helst.

Kalmar och Norrköping sitter båda i ungefär samma sits, där man har en teoretisk men inte så stor chans på att sluta topp fyra. Den chansen är ändå någorlunda realistisk för Norrköping, som ligger två poäng före Kalmar och bara har fyra poäng upp till AIK på fjärdeplatsen.

Båda lagen kommer från imponerande segrar, där Norrköping vann hemma mot Elfsborg med 3-2 och Kalmar borta mot Häcken med 4-1. Norrköping spelade dock med en man mer under en timme av sin match.

Vi tror att Kalmars större stabilitet fäller avgörandet här. Man kommer från en stark och moralhöjande seger, och Norrköping har samtidigt förlorat över hälften av sina bortamatcher. Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 2,45 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Kalmar vinner
  • Odds: 2,45
  • Spelsida: Bet365

Ta gärna del av vår recension av Bet365, som ni finner via länken här.

Relaterade artiklar

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
2 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman