Inter - Sampdoria, 8/5: Stream, speltips & odds

Inter Sampdoria stream

De nykrönta mästarna Inter tar emot Sampdoria på San Siro! Vi ger er ett speltips till matchen, och visar hur ni hittar en Inter – Sampdoria live stream.

Inter säkrade i helgen sin första scudetto på elva år, och nu ska de sista omgångarna bara spelas av. Härnäst väntar Sampdoria, som inte heller har mycket att spela för. De ligger i mitten av tabellen och har varken topp- eller bottenstrid att bekymra sig över.

Det blir intressant att se hur lagen uppför sig denna lördag, och vi ska ge er vårt speltips till matchen. Läs även om hur ni gör för att streama Inter – Sampdoria, och få se Inter lyfta scudetton!


Streama Serie A på Bet365

Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Inter – Sampdoria
Matchstart Kl. 18:00, den 8/5
Vart: San Siro
Live stream Bet365
TV-kanal: Sportkanalen
Speltips: Under 2,5 mål (2,37 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Inter blev ligamästare i helgen, efter att Atalanta misslyckats med att besegra Sassuolo.
  • Sampdoria ligger i ingenmansland och har heller inget att spela för.
  • Sampdoria vann det senaste mötet lagen emellan med 2-1.

Resultat Odds
Inter vinner 1,44
Oavgjort 4,75
Sampdoria vinner 6,50

Oddsen är från Bet365. Följ länken för att läsa vår recension om Bet365.

Streama Inter – Sampdoria

En hel del fotbollssupportrar lär vilja hitta en Inter – Sampdoria live stream, för att se Inters första match efter den säkrade ligatiteln. Ni kan live streama matchen direktsänt på Bet365, så länge ni skapar ett konto och gör en insättning på minst 50 kronor. Då kan ni se matchen direkt, och streama alla matcher från Serie A.

Det är möjligt att ha igång din Inter – Sampdoria stream från valfri enhet. Koppla upp sändningen via mobil, dator eller surfplatta. Du kan också koppla över din sändning till TV-skärmen, och se matchen där istället. Din fotboll stream på Bet365 håller hög kvalitet, vad gäller såväl ljud som bild.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ditt konto
  3. Sätt in minst 50 kr
  4. Streama Inter – Sampdoria!

Speltips inför matchen

Antonio Conte har flera gånger visat upp vilken vinnare han är. En gång i tiden klev han in i ett dysfunktionellt Juventus för att vinna ligatiteln under sin först – samt andra och tredje – säsong i klubben. Den trippel av scudetti som Conte vann åt ”Den gamla damen” blev starten på en nio år lång era, där Juventus totalt dominerat italiensk fotboll.

När Juventus dominans nu har brutits, är det Conte som gör det. Han har gjort precis samma sak, men med Inter. Inter hade befunnit sig i en många år djup dvala, och inte slutat bättre än 4:a på åtta säsonger. Med Conte kom en så viktig vinnarmentalitet, och redan hans första säsong flåsade man Juventus i nacken om titeln. Den andra säsongen hade man passerat.

Conte har valt att lita på de hårt arbetande fotbollsspelarna snarare än finlirarna. Det tog till exempel Christian Eriksen ett helt år att anpassa sig till sin nya klubbadress, att slipa bort sin fria roll i Tottenham till att basera varje beslut på planen utifrån Contes taktik och spelidé. Men när Eriksen väl blev en Conte-spelare, bidrar han med kvalitet på så många olika sätt.

Efter att Luis Muriel missade en Atalanta-straff kunde Inter lyfta pokalen, och nu återstår fyra betydelselösa matcher. Sampdoria, som gästar på söndagen, har heller inget att spela för då deras avstånd till såväl positiv som negativ streckstrid är för stort.

I en match där inget av lagen har något att spela för bör det inte bli särskilt många mål, men ändå tror spelbolagen på en målfest. Vi går emot, och spelar under 2,5 mål till 2,37 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,37
  • Spelsida: Bet365

Relaterat

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson