Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 maj, 2021

Inter – Sampdoria, 8/5: Stream, speltips & odds

Inter Sampdoria stream

De nykrönta mästarna Inter tar emot Sampdoria på San Siro! Vi ger er ett speltips till matchen, och visar hur ni hittar en Inter – Sampdoria live stream.

Inter säkrade i helgen sin första scudetto på elva år, och nu ska de sista omgångarna bara spelas av. Härnäst väntar Sampdoria, som inte heller har mycket att spela för. De ligger i mitten av tabellen och har varken topp- eller bottenstrid att bekymra sig över.

Det blir intressant att se hur lagen uppför sig denna lördag, och vi ska ge er vårt speltips till matchen. Läs även om hur ni gör för att streama Inter – Sampdoria, och få se Inter lyfta scudetton!


Streama Serie A på Bet365
Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

Vad: Inter – Sampdoria
Matchstart Kl. 18:00, den 8/5
Vart: San Siro
Live stream Bet365
TV-kanal: Sportkanalen
Speltips: Under 2,5 mål (2,37 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Inter blev ligamästare i helgen, efter att Atalanta misslyckats med att besegra Sassuolo.
  • Sampdoria ligger i ingenmansland och har heller inget att spela för.
  • Sampdoria vann det senaste mötet lagen emellan med 2-1.

Resultat Odds
Inter vinner 1,44
Oavgjort 4,75
Sampdoria vinner 6,50

Oddsen är från Bet365. Följ länken för att läsa vår recension om Bet365.

Streama Inter – Sampdoria

En hel del fotbollssupportrar lär vilja hitta en Inter – Sampdoria live stream, för att se Inters första match efter den säkrade ligatiteln. Ni kan live streama matchen direktsänt på Bet365, så länge ni skapar ett konto och gör en insättning på minst 50 kronor. Då kan ni se matchen direkt, och streama alla matcher från Serie A.

Det är möjligt att ha igång din Inter – Sampdoria stream från valfri enhet. Koppla upp sändningen via mobil, dator eller surfplatta. Du kan också koppla över din sändning till TV-skärmen, och se matchen där istället. Din fotboll stream på Bet365 håller hög kvalitet, vad gäller såväl ljud som bild.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ditt konto
  3. Sätt in minst 50 kr
  4. Streama Inter – Sampdoria!

Speltips inför matchen

Antonio Conte har flera gånger visat upp vilken vinnare han är. En gång i tiden klev han in i ett dysfunktionellt Juventus för att vinna ligatiteln under sin först – samt andra och tredje – säsong i klubben. Den trippel av scudetti som Conte vann åt ”Den gamla damen” blev starten på en nio år lång era, där Juventus totalt dominerat italiensk fotboll.

När Juventus dominans nu har brutits, är det Conte som gör det. Han har gjort precis samma sak, men med Inter. Inter hade befunnit sig i en många år djup dvala, och inte slutat bättre än 4:a på åtta säsonger. Med Conte kom en så viktig vinnarmentalitet, och redan hans första säsong flåsade man Juventus i nacken om titeln. Den andra säsongen hade man passerat.

Conte har valt att lita på de hårt arbetande fotbollsspelarna snarare än finlirarna. Det tog till exempel Christian Eriksen ett helt år att anpassa sig till sin nya klubbadress, att slipa bort sin fria roll i Tottenham till att basera varje beslut på planen utifrån Contes taktik och spelidé. Men när Eriksen väl blev en Conte-spelare, bidrar han med kvalitet på så många olika sätt.

Efter att Luis Muriel missade en Atalanta-straff kunde Inter lyfta pokalen, och nu återstår fyra betydelselösa matcher. Sampdoria, som gästar på söndagen, har heller inget att spela för då deras avstånd till såväl positiv som negativ streckstrid är för stort.

I en match där inget av lagen har något att spela för bör det inte bli särskilt många mål, men ändå tror spelbolagen på en målfest. Vi går emot, och spelar under 2,5 mål till 2,37 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,37
  • Spelsida: Bet365

Relaterat

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar