IFK Norrköping - Degerfors, 13/5: Stream, speltips & odds

IFK Norrköping Degerfors speltips stream

IFK Norrköping fortsätter sin jakt på förstaplatsen, och denna gång är det Degerfors som gästar. Här finner ni speltips och information om live stream till IFK Norrköping – Degerfors!

IFK Norrköping är en av utmanarna till guldet, och efter en trög inledning har man verkligen trampat igång de senaste matcherna. Degerfors ligger hyfsat till, och kommer från en fin seger senast.

Hur går det när dessa två lag ställs emot varandra? Vi ger oss våra synpunkter på matchen i vårt speltips, och visar er även hur ni gör för att streama IFK Norrköping – Degerfors live.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: IFK Norrköping – Degerfors
Matchstart Kl. 18:30, den 13/5
Vart:  Östgötaporten
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: IFK Norrköping vinner (1,50 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • IFK Norrköping inledde svagt med en poäng på de två första matcherna, men har sedan tagit tre raka segrar.
  • Degerfors står på 6 poäng så här långt, vilket placerar dem precis ovanför kvalstrecket.
  • Senast lagen möttes var hösten 2010 i Superettan. Då vann IFK Norrköping med 3-1.

Streama IFK Norrköping – Degerfors

Det är inte särskilt svårt att streama Norrköping – Degerfors online på nätet. För att se matchen live behöver ni bara skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni titta på fotboll live, och se matchen med hög bild- och ljudkvalitet. Där kan du se alla matcher från Allsvenskan live från valfri enhet. Hitta även bland annat en AIK – Malmö stream.

Det är möjligt att titta på din IFK Norrköping – Degerfors live stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. Har du en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama IFK Norrköping – Degerfors live!

Speltips inför matchen

IFK Norrköping inledde säsongen en aning trögt, först med att kryssa mot Sirius och sedan genom att bli totalt överkörda av Djurgården – bara 0-1 på resultattavlan men spelmässigt hade man inte en chans.

Därefter låg ”Peking” under mot Halmstad i den tredje omgången, men man lyckades vända det underläget till seger, vilket även ser ut att ha blivit en vändpunkt för Norlings lag. Vinsten mot Halmstad följdes upp med nya, övertygande trepoängare mot både Örebro och AIK. Nu ligger Norrköping på andra plats i Allsvenskan, två poäng bakom Djurgården.

Nästa utmaning för Norrköping är nykomlingen Degerfors. Degerfors har inlett säsongen hyfsat, med två segrar och tre förluster. Senast var det Djurgården som åkte på stryk, när de gästade Degerfors. Det var en typisk brunkarseger, där lilla Degerfors inte lyckades skrapa ihop särskilt många chanser på den dåliga gräsmattan men vann till slut. Det vinnande målet var dock allt annat än ett brunkarmål – ett drömskott från halva plan av lagets stjärna Victor Edvardsen.

Vi tror att Norrköping följer upp sina fina insatser på senaste tid, med en ny seger. Den raka 1:an spelas till 1,50 gånger insatsen. Oddset finner vi på Bet365.

  • Vårt speltips: Norrköping vinner
  • Odds: 1.50
  • Spelsida: Bet365

Relaterade nyheter

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson