Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 5 nov, 2021

Elfsborg – Varbergs BoIS, (6/11): Stream, speltips & odds

Elfsborg Varberg speltips stream

Guldjagande Elfsborg tar emot Varberg, som verkar ha skakat sig loss från bottenstriden. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar er även hur ni gör för att streama Elfsborg – Varberg live.

Elfsborg ligger trea i Allsvenskan, och har ganska god chans på att nå guldet i år. Varberg har spelat ihop starka 33 poäng och ligger rätt bekvämt till på en nionde plats i serien. Men tro inte att de ger bort några poäng frivilligt för det.

Här ger vi er vårt speltips till matchen, och förklarar även hur ni hittar en Elfsborg – Varberg stream.

Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Elfsborg – Varbergs BoIS
Matchstart Kl. 15:00, den 6/11
Vart: Borås Arena
Live stream Discovery+
TV-kanal: Discovery+ Extra 2
Speltips: Över 2,5 mål (1,60 hos Bet365)

Streama Elfsborg – Varberg live

Många lär vilja titta på fotboll när Allsvenskan ska avgöras. För att streama Elfsborg – Varbergs BoIS behöver ni bara skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går bra att ha igång din IF Elfsborg – Varberg stream från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta, och om du har en Chromecast kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen. Se din Elfsborg – Varberg live stream var du än vill.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp ett abonnemang
  • Streama Elfsborg – Varberg online

Speltips & odds: Elfsborg – Varbergs BoIS

Redan tidigt konstaterade fotbollsexperterna runtom i landet: guldstriden i årets allsvenska står mellan Malmö och Djurgården. Storklubbarna, som är de som vunnit serien under de två senaste åren, drog tidigt ifrån. Men sedan började de tappa, och bjöd in ytterligare lag i kampen.

Elfsborg och AIK seglade upp som plötsliga guldkandidater, i en av de mest spännande allsvenska guldstriderna vi sett. Inte spännande för att alla topplag är så starka, utan snarare för att de turas om att sjabbla bort poäng. Just Elfsborg ledde borta mot Norrköping i den senaste omgången, men så drog Simon Strand på sig ett rött kort och ”Peking” kunde vända till seger. I september månad förlorade Elfsborg tre raka matcher, bland annat mot Östersund med 1-3 och mot Mjällby med 0-4, men då andra lag gått på liknande minor är man alltså ännu med och slåss om guldet.

Ifjol slog Varbergs tränare Joakim Persson vad med Olof Lundh om 1000 kronor gällande ifall laget skulle klara sig kvar eller inte. ”Jocke” Persson vann det vadet, och i år erbjöd sig inte Lundh något nytt vad. Tränaren fortsätter att få sitt Varberg att överprestera, och nu ligger laget på nionde plats i tabellen. 33 poäng inspelade redan nu, vilket ska räcka till att slippa kval. Fem poäng är avståndet ned till kvalplatsen just nu, vilket även det är en strid som är mer spännande än på länge.

Elfsborg har visat sig vara rätt ojämna, och Varberg ger sig inte utan en kamp. Hallandsklubben slog Östersund med 3-0 senast, spelade 2-2 mot Kalmar dessförinnan och 1-1 mot Malmö innan dess. Man är trots sitt rykte om att vara ”brunkiga” helt klart målfarliga, och kommer nog kunna såra Elfsborg.

Vi tror på en målrik batalj, och spelar ”över 2,5 mål” till 1,60 gånger insatsen. Fem av Elfsborgs sex senaste matcher har innehållit över 2,5 mål, och fyra av Varbergs sex senaste.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,60
  • Spelsida: Bet365

Vi har en Bet365-recension på sidan, som ni hittar via länken här.

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar