Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 jul, 2021

Degerfors – Malmö FF, 17/7: Stream, speltips & odds

Degerfors Malmö stream speltips

Degerfors och Malmö FF möts i Allsvenskan under lördagen. Här kan ni ta del av vårt speltips till matchen, och även visa hur ni hittar er Degerfors – Malmö stream.

Degerfors har varit en pigg nykomling, som ligger på övre halvan när en tredjedel av Allsvenskan är färdigspelad. Malmö FF toppar serien, men har en match mer spelad. På lördag eftermiddag möts lagen i Allsvenskan.

Vi tar er igenom förutsättningarna inför matchen, och ger er dessutom ett speltips med odds på matchen. Dessutom visar vi hur ni gör för att streama Degerfors – Malmö FF.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Degerfors – Malmö FF
Matchstart Kl. 15:00, den 17/7
Vart: Stora Valla
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Malmö vinner (1,65 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Degerfors ligger så högt upp som på 7:e plats i Allsvenskan, och ser ut att ha goda chanser att hänga kvar.
  • Malmö FF leder serien, men har en match mer spelad och kan få se Djurgården passera.
  • Lagen möttes i gruppspelet av Svenska Cupen både 2014 och 2019, och MFF vann båda mötena. Målskillnaden över de båda matcherna är 10-3.

Relaterat: Fem stjärnor som kan lämna Allsvenskan

Streama Degerfors – Malmö FF

Det är inte särskilt svårt att hitta en Degerfors – Malmö live stream, och det enda ni behöver göra för att börja se matchen på nätet är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Koppla upp din Degerfors – Malmö stream från valfri enhet, och börja se matchen direkt från valfri enhet. Det går att se på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en HDMI-kabel kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen. Vi hoppas att du ska få en trevlig stund framför din fotboll live stream.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Degerfors – Malmö FF online!

Speltips & odds: Degerfors – Malmö

Degerfors har överraskat många så här långt in på säsongen. Laget inledde med två förluster, men skrällde sedan borta mot IFK Göteborg i den tredje omgången, framför ögonen på Sven-Göran Eriksson. Därefter har man plockat en hel del överraskande poäng, så som segern mot Djurgården och krysset mot Norrköping. Vårens topp är ändå 3-0-segern i derbyt mot Örebro, där Victor Edvardsen stod för ett hattrick.

Malmö har gjort en ganska bra säsong så här långt, även om poängskörden inte räcker till mer än en andraplats ifall Djurgården vinner sin hängmatch. Nu har MFF redan fått en del matcher i benen efter EM-uppehållet, med två matcher i Champions League-kvalet. Därför kan det vara en del trötta spelare som springer ut på Stora Valla.

Stjärnan i Malmö, Anders Christiansen, skadade sig i den sista matchen mot Riga men Jon Dahl Tomasson har bekräftat att han är okej och att han kommer spela mot Degerfors. Viktigt för MFF, som ju har Ola Toivonen långtidsskadad sedan tidigare.

Vi väntar oss en matchbild där Malmö FF styr och ställer, och dominerar händelseförloppet. Antonio Colak är en spelare som visat väldigt god form under sensommaren, och gjort mål i samtliga av de fyra matcherna Malmö spelat efter uppehållet. Dessutom satte han två kassar mot ”Peking”.

Vi har svårt att se Malmö sjabbla bort poäng mot en nykomling, trots att Degerfors sett förvånansvärt starka ut. Den raka 2:an spelas, till oddset 1,65 på Betsson.

  • Vårt speltips: Malmö vinner
  • Odds: 1,65
  • Spelsida: Betsson

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar