Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 24 nov, 2022

Svenska Spel ger 100 kr i välkomstbonus under VM

Under en lång period så har Svenska Spel valt att inte erbjuda några erbjudande till nya spelare. Detta ändras nu under VM. Då lanserar nämligen Svenska Spel sin första välkomstbonus.

Svenska Spel har länge varit ett av få spelbolag som inte haft en välkomstbonus för nya spelare. Nu under VM så antar vi att Svenska Spel inte kunde låta bli att lägga upp en mindre bonus för att locka spelare till sin hemsida.

Spelbolag: Svenska Spel
Bonus: > 100 kr till nya spelare
Omsättningskrav: Inga (x1)
Bonusperiod: Under hela VM 2022

100 kr att använda fritt

Bonusen som finns hos Svenska Spel kommer endast vara möjlig att hämta under VM 2022. Deras kampanj avslutas samma dag som finalen spelas. Det ger dig ett ypperligt tillfälle att spela med extra 100 kr i bonus inne på en sida som normalt sett aldrig har bonusar.

Din välkomstbonus hos Svenska Spel kommer du att kunna använda på sportspel. Det innebär att du kommer kunna satsa bonuspengar på VM-tipset, Stryktipset, Oddset, Bomben eller liknande.

Det som är extra bra med Svenska Spels bonus är att den är helt fri från omsättningskrav. Att spela utan omsättningskrav på bonus är det absolut enklaste och mest fördelaktiga man kan göra. En omsättningsfri välkomstbonus kommer nämligen göra att du kan göra uttag av dina vinster direkt. Du slipper hålla koll på omsättningskrav innan du kan göra uttag av dina vunna pengar.

Värt att notera är även att du endast har 7 dagar på dig att använda ditt bonuserbjudande. Vilket gör det till ett perfekt erbjudande att använda under VM. Du kan läsa mer om alla VM bonusar och gratis bets som finns bland spelbolagen som bevakar mästerskapet.

Använd din välkomstbonus på vinnarspel?

Ett tips på hur du kan anävnda din bonus är på vinnarspel. Vi har samlat ihop en guide med VM 2022 betting på vinnare. Där kan du se alla odds som finns på det landslag som du tror kommer vinna mästerskapet. Vi tycker att det är en bra idé för att hålla spänning i dina bets så länge som möjligt. Det är alltid roligare att följa mästerskapet om du har chans att vinna pengar på dina speltips.

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar