Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 2 okt, 2021

Atalanta – AC Milan (3/10): Stream, speltips & odds

Atalanta Milan speltips stream

Atalanta och Milan möts i en spännande toppmatch av Serie A. Vi ger er förutsättningarna inför matchen, med ett speltips och tips på hur ni kan hitta en Atalanta – Milan live stream.

Sin vana trogen avslutar Serie A omgången med en riktig stormatch söndag kväll. Då tar Atalanta emot Milan på Gewiss Stadium i Bergamo. Domaren som ska blåsa igång detta lombardiska, vackra derby heter Marco Di Bello.

I den här artikeln ger vi er det ni behöver veta inför matchen. Ta del av speltips med odds och läs på hur ni gör för att streama Atalanta – Milan live.


Streama Atalanta – AC Milan på Bet365
Se alla matcher från Serie A hos Bet365

Vad: Atalanta – AC Milan
Matchstart Kl. 20:45, den 3/10
Vart: Gewiss Stadium, Bergamo
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Atalanta vinner (2,00 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Atalanta inledde säsongen med bara fyra poäng på tre matcher, men har nu trampat igång och stått för flera bra prestationer. Milan har sett väldigt jämna ut och levererat resultatraden 5-1-0 i Serie A.
  • Milan vann med 2-0 sist dessa två lag möttes, efter dubbla straffmål från Franck Kessié.
  • Zlatan Ibrahimovic är skadad men väntas vara tillbaka efter landslagsuppehållet.

Streama Atalanta – Milan live

Det är förvånansvärt enkelt att live streama Atalanta – Milan online på nätet. Det enda ni behöver göra för att se matchen direktsänt på internet är att skapa ett konto på Bet365, sätta in minst 50 kronor och navigera er fram till alla Serie A live streams. Då kan ni börja titta på Atalanta – Milan direkt.

Det är möjligt att ha igång er Atalanta – Milan stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, och på så sätt se matchen på TV.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Atalanta – AC Milan live!

Speltips & odds: Atalanta – Milan

Milan har gått från klarhet till klarhet under de två senaste åren. Ända sedan början av 2020 har resultaten och prestationerna stadigt blivit bättre och bättre, och det är väl knappast en slump att denna positiva utveckling sammanfallit med Zlatan Ibrahimovics inträde i klubben. Även när han varit skadad, så som han är nu och var halva förra säsongen, har Milan gjort det bra. Han har tagit med sig en vilja och beslutsamhet att vinna, som smittat av sig på resten av spelarna.

Man ska naturligtvis heller inte ta någonting ifrån Stefano Pioli i denna fantastiska utveckling för det Milan som var så hopplöst bara för två år sedan. Alla spelare tycks bli bättre under Pioli, och trots att man talade om att varje spelare hade maxprestationer ifjol ser den goda utvecklingen ut att fortgå. Sandro Tonali är en helt annan spelare denna säsong jämfört med förra, och Brahim Díaz har blivit så mycket bättre när han fått rollen som nummer tio. Rafael Leão visar stora tecken på mognad i sitt spel, och där finns det stor talang som vi får se mer av för varje match.

Atalanta är också ett lag med en tränare som får laget att ständigt prestera över förväntan. Dessutom har man gjort ett fantastiskt scoutingarbete och hittat fantastiska fynd – förträffliga spelare till låga priser. Ruslan Malinovskyi är en spelare som fortsätter att imponera, där vänstersläggan måste tillhöra världens allra bästa. När han drar till är det inte många målvakter som kan stå emot.

Efter en svagare start på säsongen har Atalanta trampat igång, och såg riktigt bra ut mot Inter senast. Milan har visat upp en stor jämnhet och vunnit alla matcher utom en; den kryssade man borta mot Juventus. Vinner Milan denna match kan man, beroende på resultatet i Napolis match, gå upp i serieledning.

Vi tror dock inte att Milan vinner här. Atalanta såg som sagt ruskigt starka ut mot Inter, och förstärks av att Luis Muriel är tillbaka i spel. Milan å sin sida saknar alltjämt sin bäste spelare Zlatan Ibrahimovic, och stod dessutom för en rejäl urladdning i Champions League i veckan. Då spelade man 60 minuter med en man mindre mot Atlético de Madrid, såg ut att vinna eller åtminstone ta poäng men förlorade efter insläppta mål i slutskedet. Sådana matcher kan ge både trötta ben och hängande huvuden.

Vi tror att Atalanta är det starkare laget för dagen, och spelar den raka 1:an till 2,00 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Atalanta vinner
  • Odds: 2,00
  • Spelsida: Bet365

Läs gärna vår Bet365-recension, så kan ni lära er mer om bettingsidan.

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar