Streama Real Sociedad - FC Barcelona.
NYHETER

Hitta din live stream till Real Sociedad - FC Barcelona.

Streama Real Sociedad – FC Barcelona

För att streama Real Sociedad – Barcelona behöver du bara skapa ett konto på Bet365 och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp alla sajtens live streams, däribland sändningen till denna match.

När det är gjort – när kontot är skapat och 50 kr satts in – kan du börja titta på Real Sociedad – FC Barcelona online. Njut av att titta på spansk fotboll på nätet, och räkna med att ni får se fotboll av hög kvalitet.

Även bilden och ljudet håller hög kvalitet, så det är bara att luta dig tillbaka och njuta av en bra match. Du kan titta på matchen från valfri enhet.

  • 1. Gå till Bet365 och skapa ett konto
  • 2. Sätt in minst 50 kronor
  • 3. Streama Real Sociedad - FC Barcelona!

Titta på Real Sociedad – Barcelona: TV

Matchen TV-sänds i Sverige, och kanalen som visar Real Sociedad – Barcelona i vårt avlånga land är Sportkanalen. Där kan du titta på matchen direkt på TV.

Kommentatorerna till matchen är Christopher Kviborg och Marcelo Fernández, som båda synts till bland annat i Eurotalk då och då.

Råkar du sakna kanalen som sänder matchen kan du titta på din Real Sociedad – Barcelona live stream från dator till TV med hjälp av en HDMI-kabel.

  • TV: Sportkanalen
  • Avspark: 16:00 lördag 14 december

Inför matchen

För oss svenskar är den här matchen naturligtvis extra intressant med tanke på att Alexander Isak tillhör ”La Real”. Isak har dock ännu inte lyckats ta någon startplats i laget, och väntas som vanligt inleda på bänken. Men räkna med ett inhopp sista 20 minuterna, eller så.

Real Sociedad ligger fyra i La Liga, och får börja anses vara en seriös utmanare till att ta en Champions League-plats. Åtminstone topp sex och Europa League känns fullt rimligt.

FC Barcelona ligger först i La Liga, och även om spelet varit knackigt och fansen varit kritiska så har man nästan snittat tre mål per match. Man har dessutom, likt Real Madrid, en match mindre spelad. De två lagen möts nästa onsdag. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama El Clásico live.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se