Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 maj, 2012

Den här titeln har varit den tuffaste

Igår kväll blev José Mourinho historisk när han ledde Real Madrid till ligatiteln i Spanien. Efter att ha vunnit ligan i Portugal, England och Italien har han nu vunnit sju litatitlar i fyra länder.

– Jag vann ligan i Portugal, Italien och England men den här har varit allra tuffast, förklarade tränaren för RealMadridTV igår kväll.

– Barcelona vann alla sina matcher och det visar bara vilket fantastisk lag det är. De har vunnit ända in i slutet. Men jag har vunnit sju ligatitlar och jag vet hur det känns. Det är en klubb med en stor tradition och de vet att vi förtjänar titeln.

Nu bir det fest i ett par dagar innan allvaret tar vid igen. 

– Vi måste fira den här titeln, men vi måste börja jobba mot nästa säsong för den kommer att bli minst lika tuff. Dessutom har vi matcher kvar att spela den här säsongen. Jag förväntar mig att Bernabéu kommer att ge spelarna all kärlek de förtjänar i den sista matchen mot Mallorca. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar