Vegas Golden Knights – Dallas Stars: NHL live stream playoff

Dallas vann första matchen i konferensfinalen med 1–0 och har kopplat första greppet om finalserien. Men det är mycket kvar att spela och hur du ser en Vegas Golden Knights – Dallas Stars live stream kommer vi att visa längre ner i artikeln. Så läs mer för att snabbt och enkelt komma igång med en Vegas Golden Knights – Dallas Stars stream online.

Trots att matcherna från NHL-slutspelet spelas utan publik känns det ändå som att spelarna lever sig in som om det vore ett ”normalt” slutspel. Matcherna bjuder på fysiskt spel och den vinnarmentaliteten man kan förvänta sig. Missa därför inte att vara redo med en Vegas – Dallas live stream när pucken släpps natten till onsdag.

Vill du titta på ishockey?

Streama ishockey på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vegas – Dallas live stream

För att kunna se en Vegas – Dallas live stream online krävs det att du först skapar ett konto hos Viaplay. Sedan väljer du till deras sportpaket och till sist klickar dig vidare till matchen. Efter de tre simpla stegen är det bara att luta huvudet mot nackstödet och njuta av underhållningen.

  • Nedsläpp: Onsdag 9 september kl. 02:00
  • Spelplats: Rogers Place, Edmonton
  • Visas hos: Viaplay

Svårare än så är det alltså inte att komma igång med en Vegas – Dallas live stream. Notera dock att detta tyvärr inte är en gratis Vegas Golden Knights – Dallas Stars stream. Men för summan du betalar varje månad får du följa hela NHL-slutspelet på ett och samma ställe.

Dessutom får du tillgång till massor av sport från några av världens största ligor och turneringar i full HD-kvalitet. Valuta för pengarna helt enkelt. En annan funktion som kanske är av stort intresse är möjligheten att kunna se matcherna i efterhand. Är 02:00 för sent för dig går det utmärkt att se matchen dagen efter i repris.

Målsnålt första möte

Oddsen inför matchen på att det blir mindre än 5.5 mål i matchen ligger på 1.86. Vilket visar att spelbolagen i alla fall tror på en defensiv match. Och ska vi lita blint på första matchens resultat så är det väl helt rimligt.

Match två kommer dock att se helt annorlunda ut. Båda lagen har fått känna lite på varandra, nerverna blir enklare att kontrollera och de ledande spelarna kommer garanterat gå ut med mer självförtroende.

Vi tror på en matchbild där Vegas kommer fortsätta med sitt snabba omställningsspel och fylla på med backarna i offensiven för att få till långa anfall. Vi alla känner nog till vid detta lag att långa sekvenser i Dallas försvarszon visat sig vara lite av en akilleshäl. Så länge Vegas får den tiden i den offensiva zonen så kommer de att göra flera mål. Något vi tror att vi kommer få se i match nummer två.

Liknande artiklar

Tampa Bay Lightning och Montreal Canadiens möts i Stanley Cup finalen
Tampa Bay Lightning och Montreal Canadiens möts i Stanley Cup finalen
Tampa Bay Lightning är favoriter att vinna Stanley Cup finalen över Montreal Canadiens. Vårt speltips går däremot till underdogen till ett högt odds.
News icon 28 juni, 2021
Author icon Katten Jansson
Tre Kronors öde i avgörs – Så går Sverige vidare i ishockey VM
Tre Kronors öde i avgörs – Så går Sverige vidare i ishockey VM
Sverige kommer ställas inför ett stort prov i slutet av gruppspelet. Kommer Sverige att gå vidare från gruppen? Isåfall hur? …
News icon 31 maj, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Sverige – Tjeckien: Se live stream & TV (27/5)
Streama Sverige – Tjeckien: Se live stream & TV (27/5)
Se Sverige - Tjeckien stream från ishockey VM 2021. Vi tipsar om hur du kan se Tre Kronor via live streaming eller direkt på TV! …
News icon 26 maj, 2021
Author icon Jimmie Nyman