Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 15 jan, 2018

Streama Växjö Lakers – HC Liberec: Semifinal i CHL

Vi har kommit långt in i årets upplaga av CHL. Nu väntar en returmatch i semifinalen mellan Liberec – Växjö Lakers. Kan vi återigen få ett svenskt lag i finalen?

När det kommer till att streama Växjö i CHL mot HC Liberec så är det något vi kan hjälpa dig med. Vi har nämligen tips på en sajt som kommer sända matchen direkt på nätet.

Fortsätt gärna läsa för att se hur vi tror matcher slutar, och hur du hittar en egen Växjö Lakers – HC Liberec stream online.

UPPDATERING:

Växjö vann sina semifinalen mot Liberec. Nu ställs de emot JYP Jyväskylä i finalen. Du kan läs mer om hur du ser CHL final stream hos oss.

  • Nedsläpp: Den 16/1, kl. 18:30
  • Arena: Vida Arena, Växjö
  • Live stream: bet365

Sänd matchen!

Det är inne hos bet365 som du kan få tillgång till sändningarna från CHL. Där kommer de erbjuda live streaming till alla deras aktiva medlemmar.

Att vara aktiv medlem inne hos bet365 innebär att du antingen har 50 kronor på ditt spelkonto, alternativt spelat på odds under de senaste 24 timmarna. Har du gjort detta så kommer du att kunna streama Växjö – Liberec helt utan problem.

Har du inte redan gjort detta, men vill ändå kunna sända matcher från CHL? Då är det inga problem. Du kan självklart bara strax innan registrera dig på sajten, göra din första insättning, och redo för att streama CHL matcher online.

Det är inte bara bet365 som kommer ha tillgång till live streams från CHL. Det kommer även SVT ha. Där är det faktiskt helt att sända matchen mellan Växjö och HC Liberec.

Däremot så kommer du inte ha samma smidighet och möjlighet att spela på odds samtidigt. SVT erbjuder naturligtvis inga odds, vilket innebär att det krävs på sajter för att både spela och kolla på sport.

Vi rekommenderar därför dig till bet365. Där samlar du nämligen allt på ett och samma ställe.

  • Gå till bet365
  • Skapa nytt konto
  • Sätt in minst 50 kr
  • Streama Växjö lakers – HC Liberec

frölunda vinner chl final

Matchen kommer även sändas på svtplay.se.

Växjö mot final?

Det är inte vilket motstånd som helst som Växjö Lakers kommer att brottas mot i bäst av två matcher.

Deras motståndare är det tjeckieska topplaget HC Liberec. De har än sålänge sett till att imponera i CHL. De har tidigare slagit ut flera svenska lag från tuneringen.

Nu gäller det för Växjö Lakers att försvara den svenska stoltheten i semifinalen. Vi tror helt klart att det kommer bli en jämn första match. Däremot så är vi alldeles för svenska för att inte tippa på Växjö Lakers.

  • Speltips: Växjö Lakers vinner matchen
  • Odds: 2.15
  • Bettingsida: bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1238 Artiklar