Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 16 nov, 2019

Växjö – Färjestad: Live stream på SHL

Kom igång med marknadens bästa live stream på hockey. Vi visar vart du hittar en Växjö – Färjestad stream på mindre än ett par minuter. Kom igång direkt för att inte missa något av den spännande matchen mellan Växjö – Färjestad.

Vart man hittar, hur man kommer igång och vilken live stream som sänder alla omgångar går att läsa längre ner i texten. Så missa inte hur du hittar en Växjö – Färjestad live stream. Det är väldigt enkelt att starta upp en stream och tar inte många minuter av din tid.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Live stream Växjö – Färjestad

Först och främst gäller det att ta reda på vilka som äger rättigheterna för att sända SHL. För oss som bor i Sverige är det Cmore som gäller. Där hittar man alla omgångar, inklusive slutspelet, via live stream.

  • Matchstart: Lördag 16 november kl. 15:15
  • Spelplats: Vida Arena, Växjö
  • Visas på: Cmore sport

Det kostar en summa varje månad för att kunna se Växjö – Färjestad och andra matchen via live stream. Dock så är det inte bara hockey som finns med i paketet. Du kommer även kunna se fotboll, golf och massvis av filmer och serier. Så för summan man betalar blir det otroligt mycket underhållning.

Det är alltså så enkelt att hitta en Växjö – Färjestad stream online. Se nu till att vara redo när pucken släpps klockan kvart över tre i Vida Arena idag.

För dig som befinner dig utomlands finns det en annan streamingtjänst att vända sig till. Det är bet365 som erbjuder sina spelare en live stream, som även den håller hög kvalitet.

Skapa ett konto hos spelbolaget och gör sedan en insättning på minst 50 kronor. Först då kommer du få tillgång till en live stream på hockey. Leta sedan reda på den matchen du vill följa och luta dig tillbaka och njut av live streamen.

Krislaget Växjö på rätt väg

Vinsten senast mot Skellefteå borta var ett ordentligt kliv i rätt riktning för smålänningarna. De har haft en tuff start på säsongen och det kändes som en tidsfråga innan laget skulle komma igång ordentligt.

Nu är det en ny match och en tuff sådan. Färjestad kommer till Växjö med ett bra självförtroende efter 6-3 segern mot Frölunda i tisdags och 2-1 segern mot Brynäs i torsdags. Det finns goda möjligheter för en riktigt framgångsrik vecka med andra ord.

Vi som tittar kan förvänta oss två lag som inte sparar på någonting, alla vet hur viktiga varje poäng är. Så för oss som tittar via live stream gäller det att hänga med.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar