Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 7 sep, 2020

Tampa Bay Lightning – New York Islanders: NHL stream från konferensafinalen

Tampa Islanders live stream online

Här kommer vi att gå igenom allt du behöver veta för att kunna starta upp en Tampa Bay Lightning – New York Islanders live stream. På mindre än två minuter kommer du att ha en Lightning – Islanders stream framför dig. Allt du behöver veta och mycket mer kommer vi att gå igenom längre ner i texten.

Se till att vara redo med en Tampa Bay Lightning – New York Islanders live stream när pucken släpps natten till tisdag. Detta är en match du absolut inte vill missa. Detta är den andra konferensfinalen som spelas och vinnaren kommer att ta sig vidare till Stanley Cup-final.

Vill du titta på ishockey?

Streama ishockey på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Tampa Bay Lightning – New York Islanders stream

För att kunna följa en Tampa Bay Lightning – New York Islanders live stream krävs det bara två saker. Det första är att du skapar ett konto hos Viaplay och det andra är att välja till deras sportpaket. Svårare än så är det inte att starta upp en Tampa Bay Lightning – New York Islanders live stream från NHL.

En väldigt stor fördel när du kommit igång med din NHL stream är att samtliga matcher från slutspelet sänds på ett och samma ställe. Det innebär att ovanstående process enbart behöver göras en gång. Tyvärr är inte detta en gratis Tampa Bay Lightning – New York Islanders stream. Men för pengarna du betalar varje månad får du en hel del sport att streama.

  • Nedsläpp: Tisdag 8 september kl. 02:00
  • Spelplats: Rogers Place, Edmonton
  • Visas hos: Viaplay live stream

Första matchen i en matchserie är alltid lite speciell. Framförallt under dagens omständigheter och att spela inför tomma läktare. Slutspelet såhär långt har ändå bjudit på en hög intensitet och mycket dramatik trots publikens frånvaro. Spelarna verkar ta slutspelet på det allvar som förväntas och

Vilket lag kommer sätta tonen? Vilket lag kommer att se starkast ut? Kommer en veckas ledighet för Tampa vara negativt eller positivt? Frågor som vi alla bara väntar på att få besvarade.

Islanders står i underläge

Tampa var på förhand en av de stora favoriterna att ta hem Stanley Cup. Efter misslyckade slutspel avlöst varandra var det många som tänkte att det bara måste vara dags för Tampa att nå hela vägen. Nu har de tagit sig till konferensfinal där de ställs mot ganska överraskande Islanders.

En matchserie i bäst av sju som Tampa är stora favoriter till att vinna, med rätta. Som en enhet har spelet sett otroligt starkt ut och alla spelare har bidragit. Islanders står för en mer defensiv och tung ishockey medan Tampa är ett spelskickligare lag.

Sedan har Tampa inte spelat match på en vecka på grund av att de vann sin kvartsfinal med 4–1 mot Boston. Islanders spelade senast i lördags när laget vann den sjunde avgörande mot Philadelphia. Så matchformen kommer att vara i Islanders fördel.

Allt annat talar dock i Tampa Bay Lightnings fördel. Så stirra er inte blinda på resultatet i den första matchen, då den kommer fungera som ett sätt för Tampa att komma tillbaka in i matchtempot.

Liknande artiklar

ishockey
EM-uppladdning mellan Sverige - Japan. Vi går igenom allting inför vänskapsmatchen på Garden i Jönköping och bjuder på speltips, odds & stream!
05 januari, 2024
ishockey
Se alla spelare som tar plats i Sveriges junior landslagslag i ishockey. Här ser du den trupp som är uttagen till JVM 2023/2024.
20 december, 2023
ishockey
Se vilka spelare som finns med i Tre Kronors trupp inför VM 2023
09 maj, 2023

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar