Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets: NHL stream online

Kom igång med en Tampa – Columbus stream online från Stanley Cup slutspelet enkelt och smidigt. Vi kommer att steg för steg gå igenom hur du enkelt hittar en Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets live stream.

Genom ett par enkla steg kommer du att kunna följa hela Stanley Cup genom stream live. Läs mer nedan om allt du behöver veta och vad vi tror om den spännande åttondelsfinalserien.

Vill du titta på ishockey?

Streama ishockey på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Tampa – Columbus live stream

Är du ute efter en NHL live stream som håller hög kvalitet i både bild och produktion har du hittat helt rätt. Vi tipsar enbart om en Tampa – Columbus live stream som håller måttet i båda delarna. Alla Stanley Cup-matcher är dessutom tillgängliga på ett och samma ställe. Så vänta inte tills sista sekund innan du kommer igång med en riktigt bra live stream.

  • Nedsläpp: 11 augusti kl. 21:00
  • Spelplats: Scotiabank Arena, Toronto
  • Visas hos: Viaplay

Tyvärr är detta inte en gratis Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets live stream. Men för summan det kostar månadsvis får du som tittare ta del av väldigt mycket live streamad sport. Och glöm inte att Viaplay sänder samtliga matcher från hela Stanley Cup-slutspelet inklusive finalen.

Att komma igång med en NHL stream är väldigt enkelt. Genom att klicka dig vidare till ovannämnda streamingtjänst kan du snabbt skapa ett konto och välja till deras sportpaket. Sedan är det bara att vänta in matchen och sedan njuta av underhållningen.

Första åttondelsfinalen i Stanley Cup 2020

Slutspelet har inte riktigt varit sig likt såhär under rådande pandemitider. Omständigheterna har gjort att slutspelet blev kraftigt förskjutet och för att hinna med blir det även nedkortat. Med tanke på att grundserien inte ens hade spelats klart fick fler lag chansen att knipa en plats genom play in-spel.

Det är egentligen först nu som det riktiga slutspelet börjar kan man säga. Matchserierna spelas som vanligt i bäst av sju och i två olika konferenser. Den kanske allra största skillnaden är att samtliga matcher spelas i två arenor och utan publik.

Det ska bli oerhört spännande att se ifall Tampa Bay kommer att kunna ändra på den trenden som varit senaste åren. Där de fullständigt dominerat i grundserien för att sedan floppa ordentligt i slutspelet. Columbus lyckades bra förra året och kan bli lite av ett spöka för Tampa.

Tampa är dock ett på pappret mycket skickligare lag än vad Columbus är på pappret och ska vinna första matchen. Men som sagt, Tampa har det svårt med slutspel och när det verkligen gäller. Se till att ha en Tampa – Columbus live stream redo när pucken väl släpps den 11 augusti kl. 21:00.

Ishockey

Streama Luleå – Färjestad: Live stream & TV från SHL
Streama Luleå – Färjestad: Live stream & TV från SHL
Missa inte det spännande mötet mellan Luleå - Färjestad i kvällens premiär av SHL. Live stream från matchen hittar du via oss! …
News icon19 september, 2020
Author iconJoachim Rojdvall
Streama Frölunda HC – HV71: Live stream & TV från SHL
Streama Frölunda HC – HV71: Live stream & TV från SHL
Kom igång med en Frölunda - HV 71 live stream direkt från SHL-premiären …
News icon19 september, 2020
Author iconJoachim Rojdvall
Vegas Golden Knights – Dallas Stars: NHL live stream playoff
Vegas Golden Knights – Dallas Stars: NHL live stream playoff
Kom igång med en Vegas Golden Knights - Dallas Stars live stream online. Missa inte andra matchen av sju i den spännande konferensfinalen.
News icon8 september, 2020
Author iconJoachim Rojdvall