Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 4 jan, 2020

Sverige – Ryssland: Live stream från JVM 2020

Semifinalen är äntligen här! Missa inte att se en Sverige – Ryssland stream på årets hittills mest spännande match. Vad vi tror om Sveriges chanser mot Ryssland och hur du hittar bäst Sverige – Ryssland stream live kommer vara denna artikelns fokus.

Pucken släpps mitt på dagen så var redo innan 15:00 med en Sverige – Ryssland live stream. Detta är absolut en match du inte vill missa något av. Är du osäker på vart du hittar en Sverige – Ryssland stream online kommer vi att gå igenom allt du behöver veta längre ner i texten.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Sverige – Ryssland live stream

För att hitta en bra Sverige – Ryssland live stream gäller det att veta vart man ska leta. Med tanke på att det är två olika kanaler som delar på sändningen kan det lätt bli lite rörigt. Men vi finns här för att reda ut alla frågetecken kring vilka som sänder en Sverige – Ryssland stream online.

  • Nedsläpp: 4 januari kl. 15:00
  • Spelplats: Ostravar Arena, Tjeckien
  • Visas hos: TV6 & Viaplay

Det är streamingtjänsten Viaplay som sänder en Sverige – Ryssland stream från JVM 2020. Det går även utmärkt att se semifinalen från JVM 2020 direkt på kanal 6. Så välj den Sverige – Ryssland streamen som passar dig bäst.

Vi kan även passa på att rekommendera en annan streamingtjänst om du vill se ännu mer ishockey. Bettingsajten bet365 är mycket mer än ett spelbolag och fungerar utmärkt som streamingtjänst.

Men, det är vissa villkor som ställs för att du ska kunna ta del av deras massiva streamingutbud. Först krävs det att du skapar ett konto om du inte redan har det. När konto är skapat är det bara att göra en insättning om minst 50 kronor.

Sverige siktar mot final i JVM 2020

Ryssland är en tuff motståndare och det gäller att Sverige verkligen är på tårna inför lördagens semifinal. Svenskarna visade prov på vilken otrolig nivå de kan spela på i kvartsfinalen som de promenerade hem mot hemmanationen Tjeckien.

Sverige är på förhand favoriter och det känns som att det mesta talar för att vi får se småkronorna i en JVM-final på söndag. Nu ska vi inte gå händelserna i förväg, men ett guld hade inte alls suttit fel.

Räkna med en jämn match till en början, där Sverige successivt tar över mer och mer av matchbilden. Vi förutspår att semifinalen slutar 4-2 till Sverige efter tre spelade perioder.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar