Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 dec, 2017

Spela med bonus inför JVM 2018 – Vinstboost

Är du en person som älskar att spela på odds inom ishockey. Då har Unibet lagt fram en kampanj som kommer passa dig som handen i handsken.

Inne hos Unibet kan du nämligen spela på hockey odds som vanligt. Den enda skillnaden att du nu kan hämta ut större vinster om du skulle tippa hockeymatcher rätt.

Kampanjen som finns inne hos Unibet är tidsbegränsad. Därför rekommenderar vi dig att ta del av erbjudandet så snabbt du kan. Hokceykampanjen inne hos Unibet kommer att gälla fram tills den 14 januari.

Så fungerar hockeykampanjen

Denna kampanj, eller erbjudande kommer vara möjlig för alla spelare att hämta. Oavsett om du är ny eller erfaren inne hos Unibet.

Hämta erbjudandet hos Unibet

Du hämtar och använder dig av erbjudanden genom att välja en eller flera hockey till en spelkupong.

När du känner dig nöjd med ditt speltips så kommer du ha möjligheten addera denna bonus till ditt spel. Då kommer du att spela med samma insats, fast chansen att få en ännu större bvinst utbetald till ditt konto.

Det är med andra ord en vinstboost som du kan spela med hos Unibet. Deras vinstbonus ligger på 20% större vinster. Med andra ord. Skulle du vanligtvis vinna 1000 kr på ditt speltips. Då kommer Unibet att betala ut hela 1200 kr till ditt spelkonto.

Spela med bonus under JVM

Denna bonus kommer perfekt i tid för JVM 2018. Om bara några få dagar så startar junior-VM i hockey. Vilket innebär att du kan vinna extra mycket pengar på när småkronorna spelar sina rafflande matcher.

Det är inte bara på småkronorna och JVM som du kan använda denna kampanj till. Det är även möjligt att tippa på annan hockey från Sverige med detta erbjudande. Då är det de två högsta ligorna som gäller SHL och HockeyAllsvenskan.

tre kronor juniorer

Regler & villkor

Här kommer vi rada upp lite regler och krav som finns för denna kampanj. Det är alltid smart att känna till detta innan du spelar på hockeymatcher med en bettingbonus.

På så vis slipper du få några negativa överraskningar, samt att du kan maximera din bonus på det vis som du tror gynnar di mest.

  • Datum och tid för kampanjen är mellan den 11 december – 14 januari
  • Du får en ny vinstbonus varje vecka under kampanjperioden
  • Högsta insatsen är 200 kr
  • Den maximala gränsen för din vinstboost är 50.000 kr
  • Endast tillgänglig för svenska kunder som befinner sig i Sverige
  • Går att använda på både vanliga odds & liveodds

Har du fler frågor och funderingar över hur kampanjen hos Unibet fungerar? Då kan du hitta mer info bland Unibets kampanjer.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar