Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 22 okt, 2019

Skellefteå – Luleå: Live stream från SHL

I denna artikeln kommer vi att grundläggande guida dig till en live stream på Skellefteå – Luleå enkelt och smidigt. Vi visar vart du ser SHL online via live stream. Med två enkla steg kan du alltså följa samtliga omgångar inklusive Skellefteå – Luleå via live stream.

Att hitta en riktigt bra live stream på SHL och Skellefteå mot Luleå kan verka lite krångligt. Men när du väl hittat rätt kommer du aldrig igen behöva leta efter en stream i riktigt hög kvalitet. Så kika längre ner i texten ifall du är intresserad av att se Skellefteå mot Luleå genom stream online.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streams på Skellefteå – Luleå

För att kunna se Skellefteå – Luleå via live stream krävs det att man skapar ett konto hos Cmore. När det sedan är avklarat måste man skaffa deras sportpaket. Det är på så vis man får tillgång till all SHL-hockey via live stream.

  • Nedsläpp: 22 oktober klockan 19:00
  • Spelplats: Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå
  • Sänds hos: Cmore hockey

Man kan som kund hos streamingtjänsten förvänta sig sändningar med svenska kommentatorer, bra bildkvalitet och en väldigt användarvänlig sida. Det är väldigt enkelt att skifta mellan olika matcher ifall flera lag spelar samtidigt.

Utöver alla fördelar nämnda ovan kan man se hockey via live stream direkt på sin mobiltelefon, surfplatta, dator eller sin tv. Man kan helt enkelt ta med sig matcherna vart man än befinner sig.

Svårare än så är det inte att hitta en live stream på Skellefteå – Luleå. Notera även att detta kommer ge dig tillgång till hela SHL, inklusive slutspelet.

Luleå imponerade senast på bortais

Luleå spelade borta mot Färjestad förra veckan och övertygade i den matchen. Trots att laget släppte ett par enkla puckar lät man aldrig Färjestad ta riktigt kontroll. På förhand såg det ut att bli en oerhört svår match att vinna men Luleå lyckades få med sig en fullpoängare.

Förmodligen kommer vi att få se delar av det självförtroende man visade mot Färjestad ikväll mot Skellefteå. Då det trots allt är ett norrlandsderby.

Skellefteå hade inte lika flyt i sin senaste match och blev för första gången den här säsongen nollade. Rögle visade upp ett mäktigt försvarsspel och det blev inte många offensiva möjligheter för norrlänningarna.

Vad vi som tittare kan förvänta oss denna matchen är en offensiv match. Skellefteå kommer garanterat få större ytor att spela på än vad laget fick under senaste matchen. Målrikt och svängigt för att kort och koncist beskriva vad vi tror om matchbilden.

Starta upp en live stream och sätt dig bekvämt i tv-soffan, detta kommer bli en match väl värd att följa.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar