Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 26 okt, 2019

Rögle – Örebro: Följ matchen via live stream online

Har du hittat hit är du säkert på jakt efter en bra live stream på Rögle – Örebro. Vi har koll på vart man kan följa Rögle mot Örebro online via live stream. Genom två enkla steg kommer man snabbt igång med en live stream i full HD-kvalitet.

För oss svenskar är det tyvärr inte gratis live stream på Rögle – Örebro. Så även om en gratis live stream på SHL är att föredra finns det tyvärr ingen möjlighet till det. Läs mer om hur du kommer igång med en live stream på matchen mellan Rögle BK – Örebro HK direkt.

Stream på Rögle – Örebro

Tvåan möter trean i en match som kommer bjuda på något av det bästa svensk hockey har att erbjuda för tillfället. Följ Rögle – Örebro direkt via live stream hos Cmore. Allt som behövs är ett konto och ett tillhörande sportpaket.

  • Spelplats: Catena Arena, Ängelholm
  • Nedsläpp: 18:00, 26 oktober
  • Sänds hos: Cmore hockey

Varje sig du väljer att se Rögle – Örebro via live stream på datorn eller på teven kommer sändningen att vara i bra kvalitet. Det finns även möjlighet att streama SHL direkt på mobilen eller surfplattan.

För dig som inte befinner dig inom Sveriges gränser är det en annan streamingleverantör som gäller. Det är nämligen spelbolaget bet365 som erbjuder sina spelare live stream på Rögle – Örebro. För att kunna se hockey via live stream krävs det att man först skapar ett konto och sedan gör en insättning på minst 50 kronor.

Så det finns lite olika möjligheter att kunna se Rögle – Örebro via live stream. Det som står helt säkert är att du har bra möjligheter att kunna följa hela SHL via live stream i hög kvalitet. Dessutom är allt samlat på ett och samma ställe.

Kan Rögle stoppa Örebros framfart?

Örebro har tagit 12 av 15 möjliga poäng på de fem senaste matcherna och har stått för flera imponerande insatser. Laget består av en hel del skicklighet och alla verkar acceptera sin roll fullt ut.

Rögle är en tuff motståndare men har haft det lite tufft under de fem senaste omgångarna. Men de återfinns på en andraplats i tabellen, en plats som Örebro kan sno ifall de vinner kvällens match.

Missa inte kvällens andra matcher från SHL:

Brynäs – Leksand: Live stream
Djurgården – Oskarshamn: Live stream
Frölunda – Skellefteå: Live stream
Färjestad – HV 71: Live stream
Luleå – Malmö: Live stream

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar