Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 3 okt, 2019

Rögle – Luleå: Matchstart och live stream SHL

För att hitta en riktigt bra live stream på Rögle – Luleå har du kommit rätt. När vi tipsar om en live stream på SHL är det enbart en streamingtjänst som vi själva har erfarenhet av. Hur du kommer igång med att starta igång en stream på Rögle – Luleå går att läsa längre ner i texten.

När man söker efter en live stream på nätet kan det vara lätt att bli aningen förvirrad. Det är många som utger sig för att vara streamingtjänster men som i själva verket fungerar mer som en anslagstava åt olika annonsörer. Vi guidar dig helt enkelt raka vägen till en fungerande och laglig hockey live stream.

Såhär ser du Rögle – Luleå

För oss svenskar är det Cmore som gäller ifall man följa SHL via live stream. En Rögle – Luleå stream gratis är alltså inte tillgängligt. Men för summan man betalar får man ta del av tusentals timmar streamad sport.

  • Spelplats: Catena Arena, Ängelholm
  • Visas hos: Cmore
  • Nedsläpp: 3 oktober klockan 19:00

Skapa först ett konto hos Cmore, välj sedan sportabonnemanget och leta upp den matchen du vill följa via live stream. Allt finns samlat på ett ställe och det går smidigt att navigera sig genom deras tablå.

Är du sugen på att streama Rögle – Luleå via din mobiltelefon eller liknande går det utmärkt det också. Det finns helt enkelt ingen ursäkt för att missa kvällens toppstrid i SHL.

Håller man till utomlands för tillfället eller permanent får man vända sig till bet365. Följ dessa enkla stegen nedan för att få tillgång till hockey live stream via spelbolaget.

  • Skapa ett konto hos bet365.
  • Gör en insättning på minst 50 kronor.
  • Leta upp den matchen du vill streama.

Två enkla steg och 50 spänn för en gedigen live stream. Det behöver inte vara krångligare än så.

Har Rögle överpresterat?

För många hockeysupportrar runt om i landet kanske det är en liten chock att Rögle leder grundserien efter sex spelade omgångar. Men kollar man på vilka spelare truppen består av är det inte alls överraskande.

Rögle har med andra ord inte överpresterat. Spelare som Kodie Curran, Dennis Everberg, Leon Bristedt och nyförvärvet Nick Sörensen håller toppklass i SHL. Denna säsongen har de dessutom en hel del stabila breddspelare som kan avlasta lagets stjärnor.

Frågan är inte om Rögle når hela vägen till ett slutspel utan hur långt de faktiskt kommer att ta sig. Är detta äntligen Rögles år att få det där långa slutspelet?

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar