Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 16 nov, 2019

Rögle – Frölunda: Hitta bäst stream på SHL online

Vi guidar dig till marknadens bästa Rögle – Frölunda stream enkelt och smidigt. Att hitta en riktigt bra live stream på SHL kan verka lite krångligt. Men genom två enkla steg kommer du sitta med en Rögle – Frölunda stream redo till nedsläpp.

Det kan vara lätt att virra bort sig i djungeln av alla olika streamingtjänster. Vi finns här för att leda dig till en live stream på Rögle – Frölunda som håller hög kvalitet, är enkel att använda och som motsvarar alla de förväntningarna man har på en stream.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Stream Rögle – Frölunda online

Det finns egentligen bara ett alternativ för oss svenskar att följa SHL via live stream. Det är streamingtjänsten Cmore som erbjuder möjligheten att följa hela SHL genom stream online.

  • Matchstart: Lördag 16 november kl 18:00
  • Spelplats: Catena Arena, Ängelholm
  • Sänds via: Cmore

För att kunna se en Rögle – Frölunda stream krävs det alltså att man först skapar ett konto hos ovannämnda streamingtjänst. Sedan väljer man till deras sportpaket för att i sin tur få tillgång till hockeyn.

Svårare än så är det inte att hitta en Rögle – Frölunda stream. Tyvärr är det alltså inte en gratis Rögle – Frölunda stream. Men för kostnaden varje månad får man ett otroligt stort utbud att ta del utav.

För dig som inte befinner dig i Sverige finns det en annan streamingtjänst som erbjuder hockey streams. Bet365 erbjuder sina spelare massvis av live streamad sport. Då krävs det att man har ett konto hos spelbolaget och även gör en insättning på minst 50 spänn.

Vill man följa Rögle – Frölunda på en mer portabel enhet finns det även möjlighet till det. Cmore erbjuder sina kunder möjligheten att live streama SHL direkt på mobilen, surfplattan, datorn eller teven. Så det finns nästan alltid möjlighet att hänga med i Sveriges bästa hockeyliga.

Otroligt jämnt i toppen av tabellen

Frölunda innehar förstaplatsen i tabellen innan lördagens omgångar, men mycket kan hända. Just nu skiljer det bara två poäng mellan Rögle, som ligger på en femteplats, och Frölunda.

Det känns helt enkelt vidöppet i toppen av serien och det ska bli otroligt spännande att se vilket lag som avslutar veckan i toppen av tabellen.

Av matchen kan vi förvänta oss ett Rögle som trycker på hårt i vanlig ordning. Det är ett svårt och jobbigt lag att spela mot. Det krävs en otroligt stark insats för att slå skåningarna i deras hemmaborg.

Men Frölunda är ett av få lag som har vad som krävs för att ta sig an den uppgiften. Håller man sig borta från utvisningsbåset har göteborgarna en god chans att komma därifrån med tre poäng i bagaget.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar