Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 29 dec, 2019

Rögle BK – Djurgårdens IF: Bäst SHL stream online

En av de mest sevärda matcherna från kvällens fulla omgång i SHL. I vanlig ordning går vi igenom hur du hittar en Rögle – Djurgården stream online, enkelt och smidigt. Det går på mindre än fem minuter att komma igång med en Rögle – Djurgården live stream.

När du väl är igång kan du bara luta dig tillbaka och njuta av en Rögle – Djurgården stream live. Som dessutom håller hög kvalitet i bild såväl som ljud och kommentatorer. Vi rekommenderar bara det bästa, så du kan alltid känna dig trygg när du väljer en live stream genom våra rekommendationer.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Rögle – Djurgården stream online

För att komma igång med en live stream på Rögle – Djurgården krävs det först och främst att vi tar reda på vilka som sänder matchen. I fallet Rögle – Djurgården är det Cmore som äger rättigheterna och också streamingtjänsten som levererar matchen till oss tittare.

  • Nedsläpp: Måndag 30 december kl. 19:00
  • Spelplats: Catena Arena, Ängelholm
  • Sänds hos: Cmore sport

Villkoren för att kunna se en Rögle – Djurgården stream online är att du skapar ett konto hos ovannämnda streamingtjänst. När kontot är skapat är det bara ett steg kvar, och det är att välja till deras sportabonnemang. Sedan kommer du att få tillgång till alla omgångar från SHL via live stream.

Är du ute på resande fot eller kanske inte har din hemvist i Sverige finns det en annan streamingjtänst att vända sig till. Bettingbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att kunna följa massvis av hockeymatcher direkt via live stream.

Skapa ett konto hos bet365 och sätt sedan in minst 50 kronor för att kvalificera dig till tjänsten. Leta sedan upp den matchen du vill följa via live stream på sajten och luta dig tillbaka för att njuta av underhållningen.

Svårtippad match

Detta är kanske dagens mest svårtippade match då den väntas bli oerhört jämn. Djurgården kommer till spel med en vinst i ryggen, där de såg väldigt säkra ut i spelet med såväl som utan puck.

Rögle har som bekant haft det lite kämpigare det senaste, med blandade insatser. På hemmaplan är de dock oerhört starka och ett av ligans mest svårspelade lag.

Vi förväntar oss en mycket fysisk match mellan två lag som inte kommer spara på något inför den lilla ledighet som väntar. Båda lagen vill fira nyår med en skön känsla och vilka det blir som får göra det återstår att se.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar