Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 5 sep, 2017

Premiär för SHL – Spelschema för de första matcherna

Den 16 september så kommer det vara premiär för SHL 2017/2018. I den svenska hockeyligan kommer lagen återigen kämpa om poäng i grundserien.

Här kommer vi att uppdatera dig med alla matcher som spelas av SHLs första omgång. Detta för att du ska kunna hålla koll på vilka matcher du vill streama, eller spela på odds på.

Vi hoppas naturligtvis att du är lika laddad som vi är inför att hockeysäsongen ska dra igång. Har du ännu inte koll på hur du kan streama SHL, så hjälper vi dig även med detta.

Matcher i premiären

Här kommer vi att uppdatera dig med ett litet schema för den första omgången i SHL. De kommer bli dessa matcher som är startskottet för starten av SHL 2017/18.

Se till att du är med från början, och har koll på de matcher som spelas i första omgången.

Med tanke på att det finns ett jämnt antal lag i SHL, så kommer alla lagen få chansen att spela den 16 september, eller omkring detta datum.

Nedan hittar du både datum och tider för de första matcherna i SHL. Hoppas du tar hjälp av detta för att hålla koll på när ditt favoritlag spelar hockey.

Odds i alla matcher!

Självklart så kommer det finnas odds att spela på i SHL. Det finns flera bettingsidor som väljer att erbjuda odds för SHL, vilket är kul för alla oss svenskar.

Vi brukar hela tiden hålla oss uppdaterade med odds som finns. Detta för att kunna vinna pengar samtidigt som vi följer en av Europas bästa liga i hockey.

Om du är intresserad av att spela på odds inför premiären av SHL. Då rekommender vi dig att spela inne hos bet365. Där håller de alltid hög nivå när det kommer till odds.

Som spelare där så kan du alltid vara säker på att spela på höga odds i de matcher som du är mest intresserad av.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar