Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 10 okt, 2019

Oskarshamn – Frölunda: Live stream & odds på SHL

Oskarshamn gästas av topplaget Frölunda ikväll. En match som kommer bli väldigt intressant att följa via live stream. I texten nedan går vi igenom exakt hur du går tillväga för att hitta en riktigt bra live stream på Oskarshamn – Frölunda.

En bra live stream förväntas hålla HD-kvalitet, bra kommentatorer och givetvis vara enkel att använda. Om man vill se Oskarshamn – Frölunda via live stream på exempelvis en mobil eller surfplatta finns det goda möjligheter till det.

Så se till att komma igång med en live stream på Oskarshamn – Frölunda direkt för att inte missa något av den spännande matchen.

Oskarshamn – Frölunda stream

Det bästa med streamingtjänsten som erbjuder stream på Oskarshamn – Frölunda är att de även erbjuder live stream på alla andra matcher i hela SHL. Det är Cmore som sänder alla omgångar och helt enkelt dit vi får vända oss för att hitta en live stream på hockey.

  • Spelplats: Be-Ge Hockey Center, Oskarshamn
  • Nedsläpp: 10 oktober kl. 19:00
  • Sänds hos: Cmore

Om man inte redan har ett konto hos Cmore behöver man skapa ett. Det går snabbt och så fort det är gjort kan man välja vilket paket som passar. För dig som tänkt se hockey via live stream är det deras sportpaket som gäller.

Där får man möjlighet att se hela SHL via live stream, men även HockeyAllsvenskan och andra sporter. Det är alltså inte en helt gratis live stream på Oskarshamn – Frölunda. Men, tänk på att ett köp av abonnemang bidrar till bättre hockey.

Pengarna som betalas till Cmore varje månad gör så att streamingtjänsten i sin tur betalar klubbarna för att få sända samtliga matcher. Klubbarna får mer pengar vilket i sin tur leder till att ligan har råd att betala för bättre spelare. Win – Win.

Oskarshamns kollaps

Alla vet hur det gick för Oskarshamn senaste matchen mot Färjestad. Slutresultatet 12-0 var nog inget smålänningarna förväntade sig när de reste upp till Färjestad. Men matchen är idag historia och frågan är ifall laget lyckats gå vidare helt och hållet.

Ett sargat självförtroende mot ett lag som Frölunda är inte helt optimalt. Frölunda har vunnit fem av de senaste sex matcherna och formen verkar vara på topp. Dessutom krossade laget Cardiff i CHL under tisdagen med hela 9-2.

Av allt att döma kommer Oskarshamn få det tufft ikväll. Det krävs att Tex Williamsson hittar tillbaka och fullkomligt står på huvudet för att Oskarshamn ska ha en chans till poäng.

Vi tror på en ensidig historia där Frölunda kopplar grepp från början till start och promenerar hem tre pinnar till Göteborg.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar