Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 29 sep, 2017

Streama Örebro – Brynäs: Live & hockey

Det är hög tid för att spela matchen mellan Örebro Hockey – Brynäs IF i SHL. Denna match kommer vi självklart att hjälpa dig med en live stream till.

Det innebär med andra ord att du snabbt kommer kunna streama Örebro – Brynäs . Följ vår knep för att börja kolla på alla sändningar från SHL 2017/18.

Att kunna starta en Örebro – Brynäs stream online är det bästa sättet för att följa match. Detta om du inte har biljetter för att se matchen live på arenan.

örebro vs brynäs 2017

  • Matchstart: Den 30/9, kl. 15:15
  • Arena: Behrn Arena
  • Visas hos: Cmore

streams hos Cmore i två veckor

Det är inte varje dag som du kommer att kunna se Örebro – Brynäs stream på nätet. Faktum är att det i normala fall kommer att kosta dig pengar för låsa upp matcher i SHL.

Så är inte fallet just nu. Inne hos Cmore kommer du just nu kunna använda dig av ett erbjudande.

Det erbjudande som just nu finns inne hos Cmore kommer hjälpa dig att streama Örebro – Brynäs, samt andra matcher i SHL . Det är en kampanj som alla nya medlemmar kan använda sig av.

Alla som registrerar ett nytt konto hos Cmore kommer att få två veckor med live streams.

Det ger dig två hela veckor med SHL streams. Det är självklart bara inte matcher från SHL som du kan streama med Cmore. Som ny kund så kommer du även kunna se HockeyAllsvenskan, Allsvenskan och Superettan i fotboll.

Utbudet som finns inne hos Cmore är främst till de personer som älskar svensk sport. Det är nämligen det som denna streamsida har valt att fokusera.

Vi tycker det är helt klart en bra idé att starta ditt konto i samband med att du vill streama Örebro – Brynäs IF. Då börjar dina två veckor redan idag, och du kan enkelt och se de matcher som du inte vill missa.

Nedanför så förtydligar vi med en punktlista om hur du ska göra för att starta ditt konto, och streama sport . Läs vidare för att snabbt bli medlem.

  • Gå vidare till Cmore
  • Skapa ditt konto
  • Ta emot erbjudandet & streama hos Cmore i två veckor
  • Streama Örebro Hockey – Brynäs IF

Notera gärna att det erbjudande som just nu finns hos Cmore är tidsbegränsat. Därför borde du använda dig av det så snart som möjligt. Detta innan det återigen blir ett krav att köpa abonnemang för att se live streams med tjänsten.

domare och spelare i hockeyns shl

Vem vinner?

Brynäs är ett lag som alltid är att räkna med i SHL. Örebro Hockey är på andra sidan inte dåliga på något vis, men visst har Brynäs IF den starkare truppen.

Båda lagen har verkat ha svårt med att hitta formen under de första matcherna för säsong. Lagen ligger just nu på en 12:e, respektive en 13: plats i SHL.

Brynäs har endast lyckats med att ta 1 poäng, på 4 matcher. Det är ett facit som inte alls rimmar med målsättningarna som Brynäs lär haft inför säsongen.

Vi tror att Brynäs hittar formen inför matchen mot Örebro Hockey och vinner matchen övertygande.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar