Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 11 okt, 2017

Modo – Södertälje: Streama live från HockeyAllsvenskan

Ikväll (den 11/10) kommer det att spelas en het match i HockeyAllsvenskan. Där kommer Modo att ta emot Södertälje SK på sin hemmaplan.

Här hjälper vi dig i vanlig ordning med att hitta live streams från matchen. Våra tips här kommer direkt ge dig tillgång till att streama Modo – Södertälje live på nätet.

Så fortsätt läs för att direkt hamna på en sida som har en Modo – Södertälje stream i HockeyAllsvenskan. Gå sedan genom de steg som låter dig sända matcher live på din dator, TV, mobil eller surfplatta.

södertälje sk vinner

  • Matchstart: Den 11/10, kl 19:00
  • Arena: Fjällräven Arena
  • Visas hos: Cmore

Modo – Södertälje SK stream

Det är inte speciellt konstigt att många vill kunna streama Modo – Södertälje. Det är två lag som båda har större publikskaror. Båda dessa lag har även varit med om att spela i SHL.

När det kommer till svensk sport, och hockey inom Sveriges gränser så är det en streamsida som är bättre än andra.

Cmore är den sida som vi rekommenderar, och det är där som de har rättigheter att sända matcher från HockeyAllsvenskan. Det är inte bara HockeyAllsvenskan du kan se live hos Cmore. Utöver det, så kommer Cmore även att streama matcher i SHL.

Att streama Modo – Södertälje är det många som vill. Däremot är det inte riktigt så enkelt. Cmore lägger varje år ut stora summor för att kunna erbjuda oss i Sverige den bästa inhemska sporten.

Därför vore det en stor minusaffär för Cmore att erbjuda Modo – Södertälje stream . Istället så kan du som är intresserad av att se matchen köpa ett abonnemang eller pay-per-view.

Här nedanför så kommer vi med hjälp av en lista visa dig vilka steg som du bör ta. Detta om även du vill kunna streama Modo – Södertälje SK i HockeyAllsvenskan den 11 oktober.

  • Gå till Cmore
  • Skapa konto
  • Köp abonnemang eller pay-per-view
  • Hitta Modo – Södertälje live stream
  • Börja streama!

Som tidigare nämnt så kommer ditt abonnemang innehålla massor av hockey. Det är inte bara HockeyAllsvenskan du kan se live, utan även SHL.

Är du även intresserad av fotboll så kommer de även sända matcher från Superettan och Allsvenskan.

banderoll i södertälje om mats waltin

Södertälje utan poäng

Om vi ska ta tempen på den match som kommer att spelas under kvällen den 11 oktober, så är det en klar skillnad.

Sdödertälje bottnar just nu tabellen och befinner sig i en djup kris.

Fans till laget har vädjat till klubben att sparka sin tränare – Mats Waltin. Vilket de nu har gjort.

Nu får den nya tränaren – Nichlas Falk uppdraget att vända skutan åt rätt håll. Hans första match kommer bli mot Modo. En match som de på förhand ska ha svårt att vinna.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar