Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 6 nov, 2017

Streama Malmö – Trinec: Live i CHL

Det står hockey på schemat idag. Det spelas matcher i CHL som vi självklart hjälper dig att streama live och online. Här kommer vi vägleda dig till matchen mellan Malmö – HC Trinec.

Det enda du behöver göra för att kunna streama Malmö – HC Trinec online är att veta vart matchen sänds. När du väl har koll på vilken sida som erbjuder CHL live stream så kan du enkelt se matchen.

Läs vidare för at veta vilka sidor som kommer att streama Malmö Redhawks – Trinec live från CHL.

HC Trinec – Malmö Redhawks live stream

När det kommer till hockey från CHL så kan du glädja dig med att det finns sidor som väljer att visa matchen .

Det är inte bara en sida som väljer sända live från matchen mellan Malmö – Trinec från CHL. Det finns flera. Kostanden för att kunna sända CHL på sin sida är inte skyhöga. Därför är det flera aktörer som har valt att köpa rättigheterna att streama CHL matcher live.

En av de sidor som vi väljer att rekommendera dig för att kunna starta Malmö Redhawks – HC Trinec stream är bet365. Det är en sida som på ett mycket bra sätt valt mixa deras live streams och odds.

Det innebär att det endast krävs en sida för att både kunna tippa på odds och kolla på matchen du önskar.

Det är enligt oss det smidigaste sättet att spara tid när du både vill spela och streama Malmö – HC Trinec live och . Bet365 erbjuder nämligen streams från CHL till alla som har minst 50 kr på spelkontot, eller har spelat på odds under de senaste 24 timmarna.

En annan sida som kommer att sända matchen mellan Malmö – Trinec är SVT. De kommer att visa matchen både via live stream och på TV. Även detta är för dig att använda dig av.

  • Gå till bet365
  • Skapa konto eller logga in
  • Ha 50 kr på ditt spelkonto
  • Gå till alla CHL streams
  • Streama Malmö Redhawks – HC Trinec

malmö redhawks vs hc trinec

Åttondelsfinal!

Vi har tagit oss förbi gruppspelen, och nu höjs dramatiken i CHL. Vi är nu framme vid åttondelsfinalerna som spelas i två matcher. Det innebär att det inte kommer vara en avgörande match som spelas mellan Malmö Redhawks – HC Trinec.

Istället så kommer det lag som vinner lagens intern matchserie i två matcher bli det lag som skickas vidare till kvartsfinaler.

Malmö Redhawks har en tuff uppgift framför sig att slå laget från Tjeckien. Däremot så ligger oddsen till fördel för MIF inför första matchen. Om vi kollar till de odds som bet365 just nu erbjuder på matchen så står det klart att Malmö Redhawks har lägst på 1.95 x din insats.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar