Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 23 nov, 2019

Malmö – Brynäs: SHL stream direkt 23/11

Här kommer vi att gå igenom hur du går tillväga för att hitta en Malmö – Brynäs stream live. Enkelt att komma igång och en streamingtjänst som är väldigt användarvänlig. Så vänta inte med att komma igång med en Malmö – Brynäs live stream idag.

Matchen mellan Malmö – Brynäs är en viktig match för båda lagen och kommer bli ett spännande möte att följa via live stream. Genom två enkla steg kan du ha tillgång till en riktigt bra SHL live stream. Läs mer om exakt hur längre ner i artikeln.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Malmö – Brynäs live stream

I jakten på live stream kan man lätt bli lite snurrig. Idag finns det en hel uppsjö av streamingtjänsten och veta vilka som erbjuder vad kan vara lite knepigt. Där kommer vi in i bilden med en hjälpande hand.

Vill du se en Malmö – Brynäs stream har du med andra ord kommit helt rätt. Streamingtjänsten du bör vända dig till är Cmore, eftersom det är där rättigheterna för att sända SHL ligger. Det gäller hela grundserien såväl som slutspelet.

  • Nedsläpp: 23 november kl. 15:15
  • Spelplats: Malmö Arena, Malmö
  • Visas på: Cmore

För att kunna se Malmö – Brynäs via live stream krävs det att man först skapar ett konto hos streamingleverantören. När det är gjort behöver man lägga till deras sportpaket. Det är ett paket som kommer att debiteras månadsvis.

Det är alltså inte en gratis stream på Malmö – Brynäs. Tyvärr är det omöjligt att följa SHL lagligt gratis. Men, för den summa man betalar varje månad hjälper man inte bara till att bibehålla den höga nivån SHL håller, man får även en hel del streamad sport att ta del av.

Så se till att vara med när pucken släpps ikväll och följ matchen via en live stream i riktigt hög kvalitet. Givetvis erbjuder streamingtjänsten sina tittare guidning i form av svensktalande kommentatorer som gör ett gediget jobb.

Malmö – ett mellanlag?

Inför denna säsongen var inte förväntningarna skyhöga på truppen Malmö presenterade. Många placerade skåningarna någonstans i mittenskitet, precis där laget befinner sig just nu. De har blandat några riktigt bra insatser med några mindre bra.

Innan dagens match ligger Malmö på en åttondeplats, ett poäng efter Skellefteå och sex poäng upp till slutspelsstrecket. Prognosen pekar inte direkt åt att Malmö kommer att vara ett lag som kvalificerar sig direkt till slutspel när grundserien är färdigspelad.

Istället kommer de förmodligen att vara ett av lagen som kommer att få spela ”play-in”. Vilket betyder att lagen som placerar sig 7-10 gör upp i en matchserie om tre matcher.

Kvällens match är inte direkt något att spekulera kring, Brynäs har vunnit en av tio bortamatcher. Inget tyder på att de kommer lägga till en seger i den kolummnen idag.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar