Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 26 okt, 2019

Luleå – Malmö: TV & live stream från SHL

Malmö reser hela den långa vägen till Luleå och matchen går i vanliga ordning att följa via live stream. Är du osäker på vart man ser matchen, när eller hur man egentligen hittar bäst live stream?
Du kan vara helt lugn, vi går igenom allt du behöver veta för att se Luleå – Malmö via live stream.

Dessutom tipsar vi enbart om live streams på hockey som vi själva testat och kan därför garantera bra kvalitet. Allt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Luleå mot Malmö live stream

För att komma igång med en live stream på Luleå – Malmö behövs det ett konto hos Cmore. Det är där alla omgångar från hela SHL sänds via stream. Genom att enkelt navigera sig i deras tablå kan man hitta just den matchen man vill streama.

Man behöver även lägga till deras sportpaket och först då får man tillgång till att se all sport streamingtjänsten erbjuder via stream online. Svårare än så är det inte och det går på mindre än fem minuter.

  • Matchstart: 26 oktober klockan 18:00
  • Spelplats: Coop Norrbotten Arena, Luleå
  • Visas hos: Cmore sport

Vill man följa Luleå – Malmö via live stream från en mobiltelefon eller surfplatta går det precis lika bra som att streama genom datorn eller teven. Det finns med andra ord ingen ursäkt för att missa kvällens match mellan Luleå och Malmö.

Befinner man sig utomlands får man vända sig till en annan streamingleverantör. I detta fallet är det spelbolaget bet365 som tillhandahåller live stream på hockey. Först skapar man enkelt och smidigt ett konto och sedan behövs en insättning på minst 50 kronor. När det sedan är gjort letar man upp den matchen man vill följa via live stream.

Så vare sig du är utomlands eller på språng finns det riktigt bra möjligheter till en live stream i hög kvalitet.

Vilka vinner?

Inget av lagen har egentligen så många spelare som sticker ut på ett spektakulärt sätt. Robin Kovacs i Luleå har inte riktigt visat samma form som förra säsongen, inte heller Fredrik Händemark.

Ingen av spelarna har varit dåliga på något sätt, det är bara förväntningarna som är höga. Men en tydlig ledare krävs för båda lagen för att komma igång ordentligt.

Luleå är ju, tillsammans med Rögle, ett av de stora favoritlagen till seriesegern. Så trots en femteplacering för norrbottningarna såhär långt är det ingen som är imponerad.

Vi tror att Malmö kommer vinna ikväll. Luleå har sett lite bekväma ut stundtals och Malmö är ett lag som kan ta tillvara på chanser. Vi säger 2-3 efter förlängning.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar