Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 17 aug, 2017

Luleå HF – Modo Hockey: Se hockey via live stream

Modo spelar sin andra träningsmatch för säsongen mot ett debuterande Luleå HF. Det blev en förlust för Modo mot Timrå förra veckan och kommer nu säkert vara lite revanschsuget. Matchen mellan Luleå HF – Modo Hockey går utmärkt att följa via live stream.

Att komma igång med en live stream på hockey är väldigt enkelt och det tar bara ett par minuter. I vår artikel kan du läsa precis hur du går tillväga för att hitta en laglig och bra live stream. Utöver denna finns det massor av andra hockeymatcher att följa vi live stream enkelt och smidigt.

Luleå Hockey SHL

  • Matchstart: 17 augusti kl. 19:00
  • Spelplats: Coop Norrbotten Arena
  • Visas hos: Cmore sport

Se Luleå – Modo via live stream idag

För att följa matchen via live stream krävs det att du har ett konto hos Cmore med ett sportabonnemang som är aktivt. Sedan när du väl kommit igång kommer du att ha tillgång att se hela SHL och HockeyAllsvenskan via live stream.

Den största fördelen med att se hockey via live stream är att du kan kolla på flera olika enheter vart du än befinner dig. Det går att se SHL via live stream på mobilen, läsplattan, datorn och det går även att strömma direkt vid teven. Det är många lag i SHL som håller på att förbereda sig inför CHL. Vi hjälper dig även att hitta en bra live stream på CHL.

Matchen tror vi kommer bjuda på en hel del underhållning. Modo kommer göra allt för att slå en SHL-klubb och på så sätt få en god känsla med sig till säsongen. All press är på Luleå som ska vinna denna matchen alla dagar i veckan. Det är inte bara en skillnad i seriesystemet, Luleå har enorma ekonomiska förutsättningar jämfört med Modo.

Luleå placerade sig på en niondeplats på vår lista över de bästa klubbarna i SHL. Det återstår att se ifall dom motbevisar oss när säsongen sedan startar. Men detta första styrkeprovet är en match laget måste vinna med tanke på att Modo huserar i HockeyAllsvenskan.

Spelare i Modo driver pucken över offensiv blå

Se hela SHL via live stream

Som sagt det är Cmore som äger rättigheterna för att sända samtliga matcher från landets två högsta ligor i ishockey. Det innebär alltså att det inte är att se SHL & HockeyAllsvenskan via live stream.

För priset man betalar får man ta del av exklusiva intervjuer och annat extramaterial. Sändningarna är dessutom i högsta kvalitet och strular väldigt sällan. Alla matcher kommenteras av duktiga svenska sportkommentatorer.

Så fördelarna är många och det finns ingen anledning att inte välja en seriös leverantör om man vill streama SHL hockey i Sverige.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar