Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 19 maj, 2018

Kanada – Sverige: Live stream VM final 2018

Det är final i VM 2018, och Sverige är med och spelar mot Kanada i denna avgörande match. Vinnaren belönas med en guld medalj, och förloraren med silver. Kan Tre Kronor slå Kanada och upprepa finalen från förra året?

På nätet finns det flera vis för att kunna streama Sverige – Kanada i VM final i ishockey. Här kommer vi tipsa om de knep som låter dig se matchen live & online.

Att se Sverige – Kanada stream från finalen i hockey är fullt lagligt hos denna sida. De erbjuder dig att kunna streana direkt från din mobil, TV, dator eller surfplatta. Du bestämmer!

Många svenskar väljer just att streama Tre Kronor – Kanada

  • Nedsläpp: Den 20/5, kl. 20:15
  • Arena: Royal Arena
  • Stream: bet365
  • TV-kanal: TV3

Om du vill kunna se hockey VM 2018 – Live streams, matchschema & odds så kan vi tipsa om allt detta i vår guide!

Streama Sverige – Kanada live: VM-final i ishockey

Det kommer finnas lite olika knep för att kunna se Sverige – Kanada live stream från finalen hockey VM 2018. Vi kommer främst visa vart du kan sända finalen och live någonstans.

En sida i Sverige som visar Tre Kronor – Kanada är bet365. Där kan du vara säker på att få en bra live stream från finalen. Den kommer sändas helt i realtid, och till ingen kostnad alls.

Det enda kravet som finns för att du ska kunna se VM finalen är att du är medlem och har minst 50 kronor på ditt spelkonto. Pengar som du kan använda för att spela på odds. Det är nämligen allt som krävs för att sedan sända Sverige – Kanada live på nätet.

  • Gå till bet365
  • Bli medlem
  • Sätt in 50 kr att spela för
  • Streama Sverige – Kanada i ishockey VM 2018

Det går även fint att sända Tre Kronor mot Kanada online med hjälp av Viaplay. Denna tjänst ger dig mer kvalité då de kommer sända matchen i HD.

Nytt VM-guld för Sverige?

Matchen som utspelar sig från ishockey VM 2018 kommer avgöra om Sverige tar ett nytt guld, eller om Kanada får en revansch på Tre Kronor. Efter en skön seger mot USA med hela 6-0, så är förväntningar på ett guld ganska höga. Kanada har inte likt Sverige gått obesgerade genom VM.

Deras väg har gått genom att slå ut Ryssland, och nu senast Schweiz i semifinalen.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar