Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 12 okt, 2019

Djurgården – Malmö: SHL TV och live stream

Malmö står inför en tuff uppgift på bortaplan mot tunga Djurgården. En match som du med oerhörd spänning kan följa direkt via live stream. I vår artikel går vi igenom alla steg för att hitta en bra live stream på Djurgården – Malmö.

Vi ger dig enbart tips om vilka live streams som håller högst kvalitet. Därför kan du känna dig trygg att genom oss hitta en live stream på Djurgården – Malmö. Längre ner i texten hittar du allt du behöver veta för en bra stream upplevelse.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Live stream Djurgården – Malmö

För att hitta en live stream på matchen mellan Djurgården och Malmö vänder man sig till Cmore. Det är en av landets mest populära streamingtjänster och de sänder samtliga omgångar från SHL via live stream.

För att få tillgång till hockey live stream krävs det först att man skapar ett konto. När det är gjort behöver man även köpa till deras sportpaket. Det är helt enkelt inte gratis live stream på Djurgården – Malmö.

  • Nedsläpp: 12 oktober kl. 15:15
  • Spelplats: Hovet, Stockholm
  • Visas hos: Cmore hockey

För dig som befinner dig utanför Sverige finns det en annan streamingtjänst som erbjuder SHL. Det är nämligen spelbolaget bet365 som sänder SHL via live stream. Samma koncept gäller även där, först skapar man ett konto. Sedan är det ett måste att göra en insättning på minst 50 kronor för att få tillgång till live streams.

Väl där kan man välja och vraka bland fler hundra matcher varje vecka, året runt. Ett ganska billigt pris för en riktigt bra live stream.

Motsvarar Patrik Berglund förväntningarna?

Han var den mest omtalade värvningen till denna säsongen i SHL och förväntnigarna har varit skyhöga. Men har förväntingarna varit för höga? Eller behöver han ett tiotal matcher till för att acklimatisera sig i SHL?

Vi tycker att man helt klart kan förvänta sig mer av en spelare som har 700+ matcher i NHL. Han har inte utmärkt sig nämnvärt och med fyra mål på nio matcher placerar Berglund sig på en sjätteplats i den interna poängligan.

Men, det är en stor skillnad på liten och stor rink, på speletstilarna i Nordamerika kontra Sverige. Något som vi kan vara säkra på är iallfall att Berglund kommer bli bättre och bättre. Men att hoppas på en frälsare är kanske att hoppas på för mycket.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar