Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 13 sep, 2017

Brynäs – Mora IK: Streama hockey från träningsmatchen

Premiären för SHL är mycket nära nu. Den 16 september drar den svenska hockeyligan igång. Det är nu hög tid för lagen att spela klart sina träningsmatcher för att ladda upp inför de inledande matcherna.

En match som kommer att fungera som en uppladning är träningsmatchen mellan Brynäs – Mora. Det är en match som du självklart kommer att kunna följa med live streams.

Här kommer vi nämligen guida dig rätt för att kunna streama Brynäs – Mora IK inför SHL. Följ våra enkla steg för att direkt kunna se hockey på din dator, tv eller mobil.

mora ik spelar ishockey

Kolla på ishockey från Sverige

Är det en streamingsida på nätet som alltid kan hjälpa till när det handlar om svensk sport. Då är det Cmore. Det är en välkänd aktör som varje år bjuder på SHL hockey streaming.

Förutom direktsända matcher i SHL så kommer Cmore även hjälpa dig med de uppladdningsmatcher inför serien.

Det innebär att du enkelt kan streama Brynäs – Mora träningsmatch inför SHL ikväll (13/9).

Om du inte redan har koll på hur du kan börja se hockey inne hos Cmore, så kommer vi att hjälpa dig med det. Det finns nämligen en hjälp för dig som vill starta ditt konto hos Cmore här. Gå genom dessa steg och börjar streama hockey direkt på nätet.

  • Gå vidare till Cmore
  • Skapa ditt konto
  • Uppgradera till premium
  • Sänd hockey live från SHL & träningsmatcher

Svårare än så behöver det inte vara att ta del av en Brynäs – Mora live stream på nätet. Dessutom kommer du kunna se massor av andra matcher med ditt konto inne hos Cmore.

Vi tycker att det är perfekt att själv ladda upp inför SHL med hjälp av de träningsmatcher som spelas inför säsongen. Det kan vara intressant för att se de olika lagens form, och för att kunna tippa vinnare i SHL 2017/18.

Tror du kanske att Brynäs eller Mora kommer bli något av de lagen som får lyfta pokalen?

sporter att se hos cmore

Mer sport hos Cmore!

Som vi tidigare nämnde så kommer det finnas massor av svensk sport att live streama med Cmore. Det kommer främst att innehålla de största ligorna i Sverige.

Därför kan du utgå ifrån att du kan se fotboll, ishockey, handboll och mycket mer hos Cmore. Kolla gärna in vår lista för att se vilka olika live streams som Cmore kan erbjuda dig som medlem. Vi har tagit med sporter och ligor som Cmore sänder utöver ishockey från SHL

Som du ser finns det en hel del sport att streama med hjälp av denna tjänst. Speciellt intressant utbud har de till dig som älskar sport från Sverige.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar